Homofobija mokyklose: homoseksualumo temos dažniausiai nenutyli tik tikybos mokytojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

W3rtas 2012-12-20 21:42
Jie yra tam tikras autoritetas ir stengiasi rodyti teigiamą pavyzdį, toleranciją kitokiems nei tu pats esi. Mažinti vidinę trintį tarp visuomenės grupių. Ar tu laikai patyčias norma?
nulis0 2012-12-20 21:42
DAR KARTĄ pakartosiu savo klausimus: 1. Ar pažįstate nors vieną homoseksualų asmenį ar bent jau esate bendravę nors kartą gyvenime su homoseksualiu asmeniu, bet ne šiaip apie ora, o būtent apie jo seksualinę orientaciją? 2. Koks yra jūsų MEDICININIS išsilavinimas, jog teigiate, kad homoseksualuma yra negalia, nes PSO jau seniausiai išbraukė homoseksualumą iš ligų sąrašo. (o ten ne šiaip balbieriškio lygio daktarai dirba) Yra daugybė porų, kurios dėl vienokių ar kitokių priežasčių negali susilaukti vaikų (berods apie 10%), tai vadovaujantis jūsų logika, jiems TAIP PAT negalima leisti įsivaikinti? Nes tai yra NEGATYVI NEGALIA? Nereikia čia mūsų nihilistais laikyti, jeigu mums nerūpi kas su kuo miega ir jeigu manome, kad 2 mylinčių ASMENŲ šeimoje auginamas vaikas, bus laimingesnis negu vaikų namuose ir emociškai nieko nesiskirs nuo įprastose šeimose auginamų vaiku... Tai jau seniausiai įrodyta, bet, tamsta, panašu neišmokote internetu naudotis, pilna mokslinių straipsnių yra, kurie teigia, kad jūs klystate. Bet vėlgi, ar dažnai klystantis žmogus prisipažįsta klydęs?
andriulis 2012-12-20 21:45
Na matai ir koperfieldo galių turi. Taip aš homo laikau broku, bet taipogi juos laikau žmonėmis. Tau ši žinia turėtų nepatikti.
faktas 2012-12-20 21:46
O siaube... Kiek komentarų! Žiūrėkit į priežastis! O šios diskusijos priežastis yra tik viena - biznis! Artėja šventės, todėl technologijos.lt portalo administracija sukūrė skandalingą temą, pritraukė daugiau lankytojų ir parduos daugiau reklamos parodymų. Už uždirbtus pinigus nupirks dovanas savo artimiesiems arba pragers viską linksmai net neprisimindami, iš kokios temos tuos pinigus uždirbo. O jūs čia diskutuojate apie homoseksualų problemas, kaip gauti vaiką. Tų problemų net nėra - jei esi lezbietė - vaiką gali pasidaryti su bet kuo per keliolika min., o jei gėjus - susirandi kokią moterį, pasidarot vaiką, pasodini ją ant narkotikų, išsiskiri ir vaiką pasiimi sau, nes teismas narkomanei vaiko tikrai neatiduos. Žodžiu, nėra jokių problemų, o pinigai už reklamą eina visai neblogi. (-:
kionig 2012-12-20 21:48
.
kionig 2012-12-20 21:55
Kaip čia pasakius.. Ne tai, kad nepatinka, bet tai yra dvigubi standartai, kurie, žinoma, yra klaidingi. Jeigu manai, neabejoji savo teisumu, tai nueik į PSO ir pamėgink paaiškinti visą šitą šokiruojančią tiesą
Aidas 2012-12-20 21:57
Tame ir esmė, kad įstatymai praktiškai gali būti bet kokie. Bet kur tau, Genijau, suvokti mano elementarias mintis. Gyvenk savo gyvenimą su savo "vertybėmis".
stg 2012-12-20 22:00
Idomu kiek iš čia klykaujančių ištikro pažysta bent vieną homoseksualą.
kionig 2012-12-20 22:04
Ir gyvensiu, jei koks nors psichopatas kurią dieną nepapjaus manęs, ar plytą ant galvos neužkris, arba juoda katė kelio neperbėgs, arba mašina nenutrenks. Va taip ir gyvensiu
arėjas 2012-12-20 22:04
Atskirkim gamtos ar gyvenimo nuskriaustus, sutrikusios orientacijos žmones - pederastus nuo puikiai pasaulio galingųjų (nebūtinai pederastų) finansuojamos ir propaguojamos pederastijos ideologijos. Kas tai yra pederastijos ideologija? Tai nieko bendro su realybe neturintis šūkis, kad tai kas prieštarauja gamtos normoms, o taip pat žmonių tūkstantmečiais susiklosčiusioms vertybėms, yra normalu, skatintina, netgi tam reikia teikti pirmenybę. Tai klaidingi teiginiai, kad orientacija yra toks unikalus dalykas, kurio pakeisti ar įtakoti neįmanoma (tai sakoma viešai), kai tuo tarpu patys propagandistai švietimo įstaigose skatina nebijoti "ieškoti savęs", "eksperimentuoti", "nesusivaržyti savęs biologine lytimi" ir t.t. Ir pilna pavyzdžių, kai sutrikusios savivokos paaugliai įtraukiami į jų veiklą. O ir suaugę žmonės sugyvulėję nevengia tokių santykių nors laikinai (pvz. kalėjimuose). O jei tai grynai prigimtinis dalykas, tai vis tiek turėtų būti galimybė tai gydyti fiziniais būdais (pvz. hormonais), bet jie tai irgi neigia. Tai poros procentų sutrikusių žmonių "problemų" iškėlimas virš visko. Tai iškrypėlių ambicijų tenkinimas spjaunant visuomenei į veidą ir kėsinantis įsivaikinti vaikus, nors neigiamos įtakos nebuvimas neįrodytas, laikant juos bandomaisiais triušiais. Tai kišimasis į religijos reikalus, tyčiojantis ir persekiojant teismuose nepakančius pederastijai kunigus. Tai masinė propaganda gatvėse, švietimo įstaigose, žiniasklaidoje. Tai alternatyvios nuomonės cenzūra, oponentų persekiojimas teismuose, tyčiojimasis šališkoje (valdomoje tų pačių galingųjų) žiniasklaidoje. Tai skatinimas kitiems iškrypėliams (zoofilams, pedofilams, daugpatystės mėgėjams) kovoti dėl "teisių" ir visiškas teisinės sistemos sujaukimas, nes šeima turėtų būti pripažinta ir valstybės remiama įvairūs jos modeliai (pvz. 5 vyrai ir 7 moterys). Tai ženklas jaunimui - praktikuok "laisvą meilę", būsi modernus, šaunus, remiamas valstybės ir įvairių fondų. Tai tradicinės šeimos griovimas. Tai moralės išplovimas, kai nebeaišku kas gera, o kas bloga. Tai kovojančių viena prieš kitą grupių formavimas, visuomenės dezintegravimas ir visuotinė netolerancija vienas kitam. Valdančiųjų manipuliavimas grupėmis savo politiniams tikslams. Bet svarbiausias klausimas kodėl valdžiažmogiai sąmoningai vykdo savo visuomenių destrukciją? Kodėl tam skiriami milijardai. Tik nereikia apie "tolerancijos skatinimą" ir kitas Kalėdų senio lygio teorijas, kadangi valdžiažmogiams visada rūpi tik nauda jiems patiems. Matom kokia "tolerancija" vakarų europos gatvėse. Gaunamas visiškai priešingas efektas - visuomenės supriešinimas, o tai ir yra tikslas šiuolaikiniame globalistų, o ne nacionalinių valstybių valdomame pasaulyje. Apie visiškai atvirai rašo jų ideologai.
nulis0 2012-12-20 22:06
Nesuprantu, ką tu dar su Aidu bandai diskutuoti... žmogus man į elementarius klausimus nesugebėjo atsakyti. Aiškina apie vertybių nihilzmą, nors nepateikia jokio vertybių etalono, kokios jos turėtų būti, nes pats kogero supranta, kad viskas kinta, ir kad kas tiko 15 amžiuj, netiko 20 amžiuj, o kas tiko 20 amžiuj, netinka šiandien, bet Aidas, kaip pats minėjo yra iš 20 amžiaus, o žmonės keičiasi sunkiai. Tiesiog jam įskiepytos ''teisingos'' vertybės, o visa kita- nihilizmas...
Aidas 2012-12-20 22:08
Linkiu, kad taip neatsitiktų. Gerų švenčių.
andriulis 2012-12-20 22:14
O, na nežinojau, kad Jūs ir standartus nustatinėjat. Matai aš standartų nenustatinėju ir visuomet esu pasilikęs laisvės Asmeniniams pamąstymams, suvokimui pakoreguoti, bet Jūs matau tiek į labai madinga žodį toleranciją paniręs, jog laisvės neliko. Asmeniniams parašiau iš didžiosios, kad atkreiptum dėmesį į tai, kad tai yra mano asmeninė nuomonė, dėl to aš į PSO tikrai kreiptis nesiruošiu.
Aidas 2012-12-20 22:15
Beje, homoseksualumas pagydomas. Problema tame, kad patys homoseksualai nenori gydytis, nes jiems gerai ir su savo malonumais. Dėl didelio paplitimo mąsto ir pačių homoseksualų nenoro gydytis (kas daro gydymą beprasmiu) homoseksualumas buvo išbrauktas iš ligų sarašo. Bet jis išliko asmenybės sutrikimų (psichopatologijos) saraše.
W3rtas 2012-12-20 22:16
Em, o tai kur masonai ar bent žydai? Kažkur matyt būsi praleidęs rašant.
kionig 2012-12-20 22:20
Jis specialiai praleido, norėdamas pažeminti "pederastijos" magnatus Žinai, kaip yra naftos magnatai, kurie superka vandenilio technologijas ir saulės energija, be žydų ir masonų, o taip pat ir Iliuminati, yra dar ir "pederastijos magnatai", kurie paperka žiniasklaidas ir varo savo propogandą! Aš neabejoju, kad mum nereikia jokių fizikos dėsnių, ir taip visiem aišku, kad kažkas tampo už virvučių Gal Rokfeleriai ar ne?
Paprastas_zmogus 2012-12-20 22:20
Aš turiu homofobams vieną klausimą: Jeigu jums jau taip labai rūpi vaikai prieglaudose, kodėl jų neįsivaikinat? Juk kvailai atrodo, kai užuot patys padėję vaikams, priešinatės, kad kiti padėtų...
andriulis 2012-12-20 22:21
Jei labiau pasidomėtum, tai yra vertybės išlikusios po šiai dienai nuo 15 amžiaus. Taip, kad ne viskas keičiasi. Įdomu jei kaltinamasis teisme gindamasis nurodytų google paiešką, kaip tikrą faktą bylos eigai pakeisti? Niekas nesiruošia tavo nuorodų analizuoti, nes Tu jų asmeniškai nesi skaitęs. Manyčiau šiam vakarui gana. Ruoškitės rytdienos darbams, mokslams, o tuomet jau šeimos šventei. Sėkmės.
nulis0 2012-12-20 22:22
Yra daug tų ''gydytojų'', bet, kad jų pacientai kai ''išgyja'' gan dažnokai nusižudo... įdomu kodėl.. ypač tai populiaru civilizacijos mažiau paliestuose pasaulio regionuose, pvz Afrikoje
arėjas 2012-12-20 22:22
Žydų ir gėjų mafijų teorijas paskleidėte jūs - ištikimi globalistų šuneliai - tam, kad sukarikatūrinti oponentų nuomonę.