Keisčiausi klausimai, kuriuos internautai prisimena iš lytinio švietimo pamokų mokykloje - ar sėklidės nesusprogs?  (1)

Sakoma, kad kvailų klausimų nebūna, tačiau tai nereiškia, kad negalima pasijuokti iš tų, kurie skamba tiesiog absurdiškai, rašo Indy100.com. Dauguma lytinio švietimo pamokas turbūt prisimena kaip šiek tiek nejaukias, o kartais ir juokingas, kai ir pats mokytojas, ir mokiniai jaučiasi ne visai jaukiai, kalbėdami apie intymius dalykus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per tokias pamokas galima išgirsti itin keistų klausimų, tačiau tai tik dar kartą įrodo, koks svarbus yra lytinis švietimas. Vaikams turi būti sudaryta saugi aplinka, kur jie galėtų nebijoti užduoti bet kokių jiems kylančių klausimų, susijusių su lytine branda ir seksualiniu gyvenimu.

Štai patys keisčiausi klausimai, kuriais pasidalijo „Reddit“ vartotojai:

„Mokiniai anonimiškai galėjo užrašyti tuos klausimus, kurių jiems nedrąsu klausti, o kažkas juos perskaitydavo, kad mokytojas galėtų atsakyti. Geriausias klausimas buvo toks: jei myliuosi su mergina analiniu būdu ir ji pagadina orą, ar mano sėklidės susprogs?“ – RamboFox.

„Jei leisiu jam ant manęs šlapintis, ar pastosiu?“ – RedWhiteButNotBlue.

„Buvo dėžutė, į kurią galėjome mesti klausimus, kurių nedrįstame paklausti pakėlę ranką. Vieną dieną mokytojas perskaitė klausimą: ar geriau masturbuotis su kairiu, ar su dešiniu peniu? Vienas vaikas garsiai paklausė reikia turėti du??? ir kone iš karto pradėjo verkti“, – sixpeg.

„Mokytojas pasakė, koks yra vidutinis penio dydis. Mergaitė už manęs išsitraukė liniuotę, pasižiūrėjo ir paskelbė: tai labai mažas“, – kitiwantshercookie.

„Ar įmanoma sulaužyti penį įvykus erekcijai?“ – Falloutchief101.

„Jei sėkla išsiveržia 48 km/h greičiu, kokiu greičiu gimdamas išlenda vaikas?“ – sweetbeans2.

„Ar valgant riešutų sviestą krūtinė užaugs didesnė? Šį klausimą uždavė viena populiariausių klasės merginų penktoje klasėje“, – elephantshark44.

„Vieną kartą mokytoja buvo pasiruošusi kalbėti apie susilaikymą (angl. abstinence). Kai ji pasakė, kad kalbėsime apie kažką, kas prasideda iš raidės „a“, ir paklausė, ar kas žino, kas tai, 12 metų mergaitė per visą klasę sušuko: analinis!“ – zobe910.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai (1)