Galima juoktis, o galima pamąstyti ar taip nebus ir mūsų vaikaičiams: stulbinančiai daug suaugusių amerikiečių mano, kad šokoladinį pieną duoda rudos karvės  (3)

7% suaugusių amerikiečių — maždaug 16,4 miljonai žmonių — nežino, kad šokoladinis pienas gaminamas iš pieno, kakavos ir cukraus, rodo Innovation Center for US Dairy nauja nacionalinė reprezentatyvi apklausa.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-06-19 Galima juoktis, o galima pamąstyti ar taip nebus ir mūsų vaikaičiams: stulbinančiai daug suaugusių amerikiečių mano, kad šokoladinį pieną duoda rudos karvės  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie teigia, kad šokoladinį pieną duoda rudos karvės.

Organizacija 1 000 suaugusiųjų visose 50 valstijų klausinėjo apie jų vartojamus pieno produktus. 48% respondentų taip pat nežinojo, kaip gaminamas šokoladinis pienas.

Blogai informuotų apie šokoladinio pieno suaugusiųjų dalis gali atrodyti didelė, bet, kaip pažymi The Washington Post, labiau stebinti gali tai, kad šis procentas nėra dar didesnis. Daugelis amerikiečių apie žemės ūkį nieko nežino, ypač, jeigu jie užaugę ne su žemės ūkio bendruomenėse. Jie gali nesuprasti, kaip auginamas maistas ir kaip jis atsiduria parduotuvėse.

Tokių žinių nesuteikia ir dabartinis žemės ūkio produktų pateikimo pirkėjams būdas. Prekybos centruose mėsa, pusgaminiai ir pieno produktai dažnai suvyniojami į plastiką, sudedami į dėžutes. Jie nelabai primena pradinį augalą ar gyvūną.

Jei vartotojai nepagūglina, ar neišmoksta per pamokas, ryšys tarp pieno jų stiklinėje ir jį davusios karvės nesunkiai nutrūksta.

Leanna Garfield
businessinsider.com

(10)
(4)
(6)

Komentarai (3)