[Žinios trumpai] D.Medvedevas pagrasino sunaikinti visą žmoniją branduoliniame armagedone, jeigu kas nors išdrįstų teisti Rusiją  (21)

Dmitrijus Medvedevas pavadino Jungtines Valstijas „bjauriais karo šunimis, kurie šlykščiai loja“, o jų sąjungininkus – „beverčiais mišrūnais“. Tiesa, beveik jokių politinių galių neturintis politikas pats mėgsta „paloti“, nors viskas, ką gali, yra pasiūlymas Putinui kam nors įkąsti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-07 [Žinios trumpai] D.Medvedevas pagrasino sunaikinti visą žmoniją branduoliniame armagedone, jeigu kas nors išdrįstų teisti Rusiją  (21)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas teigia, kad bet koks bandymas sukurti karo tribunolą ar teismą Rusijos nusikaltimams Ukrainoje tirti yra absurdiškas. Politikas tokius siūlymus laiko teisiškai niekiniais, o mintis bausti didžiausią branduolinį potencialą turinčią šalį pasaulyje, Medvedevo nuomone, yra kvaila. Tokias savo mintimis kanale „Telegram“ dėstė Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Medvedevas. Tik tarp kitko priminsime – tas postas buvo sukurtas specialiai Medvedevui, anksčiau neegzistavo ir praktiškai neturi funkcijų.

Bandymai ištirti Rusijos Federacijos veiksmus galimai kelia grėsmę žmonijos egzistavimui, sakė D. Medvedevas, pasisakęs apie Vakarų atstovus, siūlančius nusivesti Rusijos pareigūnus į tarptautinį baudžiamąjį teismą. Jis taip pat nagrinėjo JAV kolonijinę istoriją – nuo Šiaurės Amerikos čiabuvių priespaudos iki afroamerikiečių linčo ir Vietnamo karo.

„Kas šaukia, kad reikia surengti Rusijos teismą ir į tai įtraukti tarptautines institucijas? Kas tas drąsuolis ar idiotas?", – retoriškai klausia Medvedevas.

„Visa Amerikos istorija, pradedant nuo indėnų užkariavimo, yra kruvini naikinimo karai. Ir mes kalbame apie žiauriausią civilių gyventojų naikinimą. Tai tapo korporatyviniu Amerikos politikos stiliumi“, – sakė buvęs teisinis Rusijos vadovas.

 

Dmitrijus Medvedevas išsamiau aptarė Vietnamą, kuris niekaip nekėlė grėsmės amerikiečiams, nepriklausė jokiems kariniams blokams ir nebuvo varžovas pasaulinėje arenoje. Suprask, jei JAV gali į Vietnamą, tai Rusija tikrai gali į Ukrainą. Medvedevas patikslino, kad dėl to žuvo trys milijonai vietnamiečių ir niekas už šį nusikaltimą neatsakė.

Medvedevo teigimu, Rusija nebus teisiama. „Jie tai puikiai supranta. Todėl nešvarūs karo šunys apsiriboja savo bjauriu lojimu. Tačiau Jungtinės Valstijos ir jų beverčiai mišrūnai turi prisiminti Šventojo Rašto žodžius: „Neteiskite, kad nebūtumėte teisiami“, – sakė jis.

(7)
(37)
(-30)

Komentarai (21)