[Žinios trumpai] Putinas sulaukė smūgio, iš kur nesitikėjo: prieš karą sukilo garsiausias Rusijos jaunimas  ()

Jau nuo vasario 24 dienos Rusijos Federacijos aukščiausių pareigūnų vaikai pasisakė prieš Kremliaus pradėtą ​​karą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išryškėjusią agresyvios tėvų politikos atmetimo tendenciją patvirtino „Teisingosios Rusijos“ vadovo sūnus Jaroslavas Mironovas. Pirmąją santuoką politikas paliko, kai vyriausias sūnus buvo vaikas, tačiau visus šiuos metus jie palaikė ryšį. Karo pradžioje Mironovas jaunesnysis nutraukė bet kokį bendravimą su savo 69 metų tėvu.

„Labai nebijau, bet yra nerimo“, – į klausimą, ar nebijojo pasisakyti prieš įtakingą tėvą, atsakė jis.

Prie gyvenimo Europoje pripratusi Putino viešųjų ryšių specialisto dukra Elizaveta Peskova vasario 25 dieną pasisakė prieš karą. Jos pareiškimas buvo tvarkingas ir diskretiškas, bet dingo praėjus 30 minučių po paskelbimo „Instagram“. Tačiau ši pozicija nepadėjo išvengti europinių sankcijų. Birželį ji buvo įtraukta į juodąjį sąrašą.

Romano Abramovičiaus dukra Sofija taip pat nepritaria Kremliaus agresijai prieš Ukrainą. Ji pareiškė, kad dėl karo kaltas V. Putinas, o dauguma rusų, priešingai nei teigia propaganda, jo nepalaiko.

 

Tariama Putino dukra Elizaveta Krivonogich balandį ištrynė savo „Instagram“ paskyrą, per kurią bendravo su savo gerbėjais. Tačiau socialiniame tinkle pasirodė naujas jos puslapis, kuriame mergina smerkia „Rusijos kariuomenės veiksmus“ anglų ir rusų kalbomis.

„Rostec“ vadovo sūnus Sergejus Čemezovas „Instagram“ paskelbė žinutę už taiką - dar vasario 24 d. jis paskelbė vaizdą su prierašu: „Taika Pasauliui“.

(63)
(4)
(59)

Komentarai ()