[Žinios trumpai] „Vandentiekis jiems taip pat nežemiškos technologijos“: Rusijoje paskelbtas neįtikėtinas siužetas, kaip rusai skalbia drabužius XXI amžiuje (Video)  (4)

Rusijos provincijoje gyvenančių gyventojų nepasitenkinimą kelia skalbimo vietų prie upės būklė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skalbiniai XXI amžiuje: Rusijos gyventojai skundžiasi „skalbimo“ sunkumais. Skaitmeniniame Rusijos amžiuje jiems rūpi gana paprastos kasdienės problemos.

Kaip matyti iš „You Tube“ filmuotos istorijos Rusijos šiaurės Didžiojo Ustiugo miesto gyventojai itin nepatenkinti „skalbyklos“ būkle.

Civilizuotas žmogus ne iš karto supranta, kas tiksliai yra negerai. Tačiau pažiūrėjus „Telegram“ kanale „Ukraina 365“ patalpintą vaizdo įrašą situacija aiškėja.

Pasirodo, miesto gyventojai eina skalbti drabužių prie upės, patogumo dėlei naudodamiesi nuolatine „skalbykla“.

„Miesto administracija kasmet sudaro sutartį dėl vietos gyventojų labai paklausių skalbimo vietų įrengimo ir priežiūros. Vieta skirta skalbimui ir skalavimui“, – rašoma istorijoje.

 

 

Gyventojai šiemet skundžiasi paslaugų stoka. 250 tūkstančių rublių iš miesto gaunantis rangovas savo pareigas atlieka neefektyviai. Žurnalistė pastebi, kad tokiam svarbiam objektui trūksta reikiamo dėmesio ir rūpesčio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(2)
(39)

Komentarai (4)