„Mašinos sprogsta, nešdinamės!“ Rusijoje tikras košmaras - pragaro liepsnos artėja link Maskvos, spec. tarnybos neatlaiko spaudimo ir bėga (Video)  (3)

Oro tarša padidėjo net 10 kartų: situacija kritinė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-26 „Mašinos sprogsta, nešdinamės!“ Rusijoje tikras košmaras - pragaro liepsnos artėja link Maskvos, spec. tarnybos neatlaiko spaudimo ir bėga (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje padėtis ir toliau blogėja dėl kilusių didelio masto miškų gaisrų. Viena iš sunkiausių situacijų stebima Riazanės regione, kur miškų gaisrai vis plečiasi ir dūmai pasiekė Maskvą. Į regioną skubiai išsiųsta tūkstančiai papildomų ugniagesių ir specialiosios technikos, tačiau padėties stabilizuoti nepavyksta.

Negana to, ugnis plinta taip sparčiai, kad Rusijos gelbėtojai priversti palikti techniką ir bėgti.

Vietos naujienų agentūros pažymi, kad bendras miškų gaisrų plotas Riazanės regione per mažiau nei dieną išaugo 29 proc.

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas dėl stiprių liepsnų besitraukiančių rusų gelbėtojų pasitraukimas. Rusijos Federacijos valdžia patvirtino, kad per gaisrą jau sudegė keli technikos vienetai. „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ publikuoja vaizdo įrašą iš įvykio vietos.

 

Oro tarša padidėjo net 10 kartų. Situacija tokia baisi, kad susitikimą dėl gaisrų surengė asmeniškai Putinas,  nusiųsdamas ten vyriausybės vadovą.

Nepaprastųjų situacijų ministerijos vadovas jau žino gaisrų priežastis: „sabotažas“ ir padegimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(5)
(164)

Komentarai (3)