[Žinios trumpai] Ždanovas: NATO gali įvesti savo kariuomenę į Ukrainą ir užimti kai kurias šalies vietas su griežta kontrole  ()

NATO gali dislokuoti savo ribotą kontingentą Ukrainos teritorijoje, jei Rusijos Federacija tam pateiks priežastį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas tai pareiškė savo „YouTube“ kanale, praneša NNS.

Jo paklausta, ar Ukrainos partneriai, pirmiausia Didžioji Britanija ir Lenkija, pasibaigus Ukrainos kariniams mokymams, galėtų išsiųsti savo karius su jau parengtomis ginkluotomis pajėgomis atgal į Ukrainą. Tuo pat metu Vakarų technika ir kariškiai bus persirengę Ukrainos kariškiais, taip realizuodami „mažuosius žaliuosius žmogeliukus“.

„Ne, tai neįmanoma. Niekas nerizikuos. Net Putino ir Rusijos Federacijos branduolinis šantažas neturi tokio poveikio“, - sakė Ždanovas.

Karo ekspertas priminė, kad NATO anksčiau įspėjo Rusiją, kad atominėje elektrinėje įvykus avarijai ir radiacijai paveikus NATO šalių piliečius, tai bus vertinama kaip bandymas nužudyti šiuos piliečius.

„Tada taip, tada NATO stoja į karą“, - paaiškino Ždanovas.

Kartu jis pažymėjo, kad vis dar yra galimybė, kai Ukrainos šalys partnerės ar pats Aljansas gali veikti kaip šalis, siekianti taikos palaikymo interesų, nes JT šiandien nieko negali padaryti, ypač vykdyti taikos palaikymo operaciją.

 

„Štai kodėl galima priimti sprendimą, kad, tarkime, NATO įves ribotą kontingentą, kad apsaugotų mūsų atomines elektrines. Tai yra, Aljanso kariai bus dislokuoti mūsų AE, dangus virš AE bus paskelbtas uždara skrydžiams zona. Taigi Europa, visų pirma, ir visas civilizuotas pasaulis gali apsisaugoti nuo tolesnio Rusijos Federacijos branduolinio šantažo“, - sakė Olegas Ždanovas.

Jis pabrėžė, kad tai tebėra galimybė, dėl kurios neaišku, kiek ji gali būti įgyvendinta, ypač Zaporožės AE.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(6)
(49)

Komentarai ()