Galingas Ukrainos smūgis netoli Kachovkos: aidėjo rusų sirenos, galingi sprogimai - vienu metu smogė 12 ukrainiečių raketų (Video)  ()

Rugpjūčio 24-osios vakarą Kachovkos rajone, esančiame į rytus nuo Chersono, nugriaudėjo galingi sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 24-osios vakarą Kachovkos rajone, esančiame į rytus nuo Chersono, nugriaudėjo galingi sprogimai. Vaizdo įrašą iš įvykio vietos skelbia „Ukraine 365“.

Rajone triukšminga buvo jau trečiadienio popietę. Liudininkai pranešė apie antskrydžius prie Kachovskajos hidroelektrinės, kur yra tiltas, vaidinantis pagrindinį vaidmenį, aprūpinant Rusijos Federacijos okupacinę grupę Pietų fronte.

Vėliau rusai pranešė, kad toje vietoje pataikė 12 ukrainiečių raketų. Ukraina šios informacijos nekomentavo.

Vakare padėtis dar labiau pablogėjo. Vietos gyventojai nepaliaujamai rašė apie naujus sprogimus po 20 val. Rajono gyventojai stebėjo Rusijos oro gynybos sistemų darbą, kurios akivaizdžiai nesusitvarkė su savo užduotimi.

Sprendžiant pagal naujausią filmuotą medžiagą, sunaikintas dar vienas sandėlis su RF ginkluotųjų pajėgų amunicija. Faktą patvirtina dūmų debesys virš Rusijos karinio objekto ir daugybė amunicijos detonacijų.

 

Ukrainos pusė jokios informacijos apie įvykius nepateikia. Ukrainos ginkluotosios pajėgos neslepia, kad pastarąjį mėnesį sistemingai naikino Rusijos karinius objektus už priešo linijų iki 80 km atstumu (tai didžiausias sunaikinimo diapazonas, kurį šiuo metu užtikrina Ukrainos turimi garsieji amerikiečių MLRS HIMARS). Jau likviduota per 100 rusų užpuolikų vadaviečių, bazių ir sandėlių. RF ginkluotųjų pajėgų puolimo potencialas buvo pakirstas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(1)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: