„Net užgniaužia kvapą, kai kyla į dangų ir skrieja link okupuoto Donecko!“ Turbūt įspūdingiausias momentas, kaip Ukrainos kariuomenė pasveikino rusus su Nepriklausomybės diena (Video)  ()

„Avdiivka yra Ukraina. Doneckas yra Ukraina. Sevastopolis, Chersonas, Iziumas yra Ukraina. Ir mūsų vėliava tikrai grįš ten, kur teisėtai ir turi būti": įspūdingas Ukrainos karių sveikinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 24-osios rytą Avdiivkoje, karščiausioje Donbaso vietoje, Ukrainos kariai į orą paleido didžiulę mėlynos ir geltonos spalvos vėliavą. Akomponuojant rusų sviediniams ir minoms, gynėjai pripūtė dviejų spalvų balionus, kurie pakilo lydimi energingų šūkių Nepriklausomybės dienos proga, danguje pateikę įspūdingą reginį.

„Pas mus viskas gerai. Vėliava iškeliavo. Laukiame rezultatų“, – komentuoja kovotojai.

Vaizdo įrašą iš fronto linijos „Telegram“ kanale paskelbė kariuomenės vadas Andrejus Caplenko.

„Net kvapą užgniaužia, kai kyla į dangų ir skrieja link okupuoto Donecko“, – pažymi jis.

 

Didžiausią karą Europoje po Antrojo pasaulinio karo pradėję rusų okupantai buvo įsitikinę, kad ukrainiečiai nebeturės Nepriklausomybės dienos, tačiau klydo.

„Avdiivka yra Ukraina. Doneckas yra Ukraina. Sevastopolis, Chersonas, Iziumas yra Ukraina. Ir mūsų vėliava  tikrai grįš ten, kur teisėtai ir turi būti", - pridūrė Caplenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(0)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: