[Žinios trumpai] Grandiozinis išdavikas Rusijos URM? Internete paskelbtas pažymėjimas, kad Marija Zacharova slapta dirba Ukrainos nacionalinėje gvardijoje (Foto)  (2)

Anksčiau Rusijos Federacijos FSB pareiškė, kad už propagandisto Aleksandro Dugino dukters nužudymo „slepiasi“ ukrainietė Natalija Vovk ir netgi parodė jos asmens tapatybės dokumento nuotrauką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinė gvardija nusprendė pajuokauti su Rusijos Federacijos FSB. Ji savo „Facebook“ puslapyje paskelbė Marijos Zacharovos (oficialios Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovės), Alinos Kabajevos (artimos V. Putinui), Olgos Skabajevos (TV laidų vedėjos) ir Margaritos Simonyan (RT redaktorės) „NGU karių pažymėjimus“.

„Google viską atsimena! Viskas, kas ten bent kartą pateko, ten ir lieka. Paieškojus galima rasti viso agentų tinklo, kuris šiandien jau iš dalies atskleistas, „tapatybes“, – rašoma pranešime.

Viskas prasidėjo nuo skandalingo Rusijos Federacijos FSB pareiškimo. Rusijos departamentas paskelbė atskleidęs pagrindinio „rusų pasaulio“ ideologo Aleksandro Dugino dukters Darjos nužudymą. FSB pranešė, kad žmogžudystę įvykdė 43 metų Ukrainos pilietė Natalija Vovk (Shaban). Prieš įvykį moteris esą į Rusiją įvažiavo su savo 12-mete dukra. Rusijos propagandistai pradėjo sukti temą ir pareiškė, kad N. Vovk neva anksčiau tarnavo Ukrainos „Azovo“ batalione ir parodė jos nuotrauką bei asmens dokumentą.

Anksčiau „Azovas“ ir Nacionalinė gvardija sureagavo į kaltinimus D. Duginos nužudymu. Kariškiai pranešė, kad Natalija Vovk, kurią FSB laiko propagandisto Aleksandro Dugino dukters nužudymo kaltininke, niekada netarnavo „Azovo“ dalinyje.

 

 

Ukrainos prezidento kanceliarija jau sureagavo į Rusijos pusės kaltinimus Aleksandro Dugino dukters nužudymu. Michailas Podoliakas mano, kad iš tikrųjų D. Dugina tapo derybiniu „žetonu“ Rusijos specialiųjų tarnybų kovoje, kurios dabar sugalvoja naujas klastotes, siekdamos diskredituoti Ukrainą pasaulinėje erdvėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(174)
(4)
(170)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: