[Žinios trumpai] „Savų nepaliekam!“: rusai panikoje, kaip tarakonai lekia į šalis - išskirtiniai kadrai iš drono (Video)  ()

Rusijos kariai mūšio lauke ant neštuvų paliko sužeistą bendražygį ir pabėgo slėptis po sprogimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas drono antskrydis prieš grupę rusų karių, kurie neštuvais gelbėjo sužeistą okupantą. Po sprogimo (kuris, beje, buvo nesėkmingas) rusai išsilakstė į šalis, palikę kolegą ant neštuvų vieną.

Smūgį nufilmavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 54-osios atskirosios mechanizuotosios brigados kovotojai, kurie Donecko srityje atakavo Rusijos kariškių grupę. Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Supratęs, kad pagalbos laukti nebegali, paliktas okupantas bandė pats lipti nuo neštuvų ir keliauti į pastogę. Socialinių tinklų vartotojai sarkastiškai atkreipia dėmesį į tai, kad Rusijos kariuomenė dar kartą įrodė, kad savuosius palieka, kai tik pasirodo pavojaus ženklai.

 

„Rusai savųjų neapleidžia“. Okupantas suprato, kad pagalbos tikėtis neverta, todėl turėjo pakilti nuo neštuvų ir šliaužti Rusijos link“, – rašoma vaizdo įrašo aprašyme.

(29)
(1)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: