„Išsipildė didžiausias Putino košmaras, kurį bijodavo net sapnuoti – Kremliui tai buvo raudonoji linija, kurios Ukraina niekada neperžengs“  ()

Nacionalinio saugumo ir gynybos taryba numatė Rusijos Federacijos žlugimą, kurį labai greitai stebės visas pasaulis ir pirmiausia Ukraina, visiškai išsivadavusi nuo įsibrovėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Aleksejus Danilovas komentuodamas sprogimus Rusijos okupuotame Krymo pusiasalyje perspėjo priešą, kad reikalai dar labiau pablogės.

„24 kanalo“ eteryje jis pareiškė, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos didvyriškai išvaro rusus iš Ukrainos teritorijos ir tai darys tol, kol Ukrainos žemę paliks paskutinis okupantas. Ateityje Rusijos Federacijos laukia tikras pragaras.

Kalbėdamas apie sprogimus Kryme, Danilovas pažymėjo, kad tiek priešas ant žemės, tiek karinė vadovybė Maskvoje buvo šokiruoti.

„Niekas iš V. Putino aplinkos niekada apie tokį dalyką nesapnavo, net didžiausiame košmare“, – sakė pareigūnas.

Rusai manė, kad yra apsaugoti, nes, jų nuomone, Krymas buvo „raudonoji linija“. Realybė pasirodė kitokia, ir tai tik pradžia.

 

Žurnalistas prisiminė žodžius, kuriuos rusai sakė, kad tokio įžeidimo, kaip puolimai Kryme ir Krymo tilto sunaikinimas, jie „neprarys“.

„Jie prarys ne tik tai, bet ir daugelį dalykų, kurie jų laukia artimiausius 5-7 metus“, – sakė Danilovas.

Šis laikotarpis, jo nuomone, bus lemtingas Rusijos Federacijai: šalis subyrės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(185)
(2)
(183)

Komentarai ()

Susijusios žymos: