[Žinios trumpai] Per daug pavojinga! Ukraina įslaptina ginklų pagalbą iš partnerių, nebeskelbs jokių detalių (Video)  ()

Prezidentūros vadovo patarėjas Michailas Podoliakas paaiškino, kodėl valdžia nesidalina detalėmis, kokius ginklus pateiks Lenkija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

M. Podoliakas įvardijo priežastis, kodėl neatskleidžia detalių apie naują karinę pagalbą Ukrainai. Michailo Podoliako interviu „24 kanalui" galima pažiūrėti „YouTube" .

Prezidentūros vadovo patarėjas atvirai pareiškė, kad viešinant informaciją apie tai, kokie ginklai tiekiami šaliai, jais rizikuojama, nes priešas pakeliui į Ukrainą bandys visa tai sunaikinti.

„Jie nori nuolat žinoti, kur ir kokiais kiekiais atkeliauja mums reikalingi galingi ginklai. Ir jie nesitaikys abstrakčiai, bet į mūsų logistikos maršrutus. Mums to tikrai nereikia, tiesa?" – paaiškino reikalo esmę Michailas Podoliakas. Tada Ukrainos politikas prie to, kas pasakyta, pridūrė:

 

„Negalime prarasti nors vieną sunkiojo ginklo vienetą, kurį su tokiais vargais gauname. Mes nesiruošėme tokiam intensyviam karui. Karui, kuris truks taip ilgai. Jau šeši mėnesiai, ir tęsis dar keletą. Taigi rusai padarys viską, jie panaudos daugybę sparnuotųjų raketų, kad pataikytų į mūsų logistikos maršrutus".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: