[Žinios trumpai] Galingas Ukrainos smūgis: visiškai sunaikinta Rusijos 56-osios brigados vadavietė, žuvo visi joje buvę okupantai  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino Rusijos ginkluotųjų pajėgų 56-osios brigados vadavietę, kuri buvo okupuotoje Chersono srities teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl tikslaus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgio buvo apgadintas ne tik Antonivkos tiltas, bet ir sunaikinta Rusijos Federacijos 56-osios brigados vadavietė. Visi, kurie tuo metu ten buvo, žuvo, įskaitant politinį pareigūną ir pavaduotoją logistikai.

Rugpjūčio 24 dieną Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato spaudos tarnyba paskelbė perimtą dviejų okupantų pokalbį telefonu. Kalbama apie Antonivkos tiltą ir situaciją Chersono srityje.

Rugpjūčio 22 d., apie 12.45 val., Ukrainos artileristai dar kartą atakavo Antonivkos tiltą. Dėl to jame atsirado naujų skylių, nors jį dar galima naudoti. Vienas iš okupantų perimtame pokalbyje užsiminė, kad tiltas perkelia sužeistuosius iš vieno kranto į kitą. Kartu jis pripažino, kad raketos pataikė ir į 56-osios brigados vadavietę. Daugelis buvusių štabe, įskaitant politinį pareigūną, buvo nukauti.

 

Antrasis pokalbio dalyvis skundėsi, kad kariauti į Ukrainą išvyko vien dėl pinigų, tačiau iki šiol jų nematė.

(64)
(2)
(62)

Komentarai ()

Susijusios žymos: