[Žinios trumpai] „Tai dar svarbiau už geriausius NATO ginklus!“ Ukrainos generolas paskelbė, ko būtinai reikia, kad Rusija būtų sutriuškinta  ()

Generolas majoras Viktoras Nikoliukas išsakė savo nuomonę apie tai, kas padės Ukrainai laimėti karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Operatyvinės vadovybės „Šiaurė“ vadas interviu TSN atvirai kalbėjo apie tai, ką reikia padaryti, kad pakistų karo eiga.

Viktoro Nikoliuko interviu programai TSN galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Televizijos laidų vedėjas paklausė patyrusio kariškio, ko reikia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms greitai pergalei prieš rusų okupantus. Paprastai tokiais atvejais nuskamba viena: vakarietiškų ginklų ir kuo daugiau, bet Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras kalbėjo visiškai kitaip.

Viktoras Nikoliukas sakė taip: „Mums reikia vieno – kad Ukrainos žmonės susivienytų. Turime susiburti, jokiu būdu neskaldyti Ukrainos, kartu eiti į pergalę, tikėti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir Ukrainos žmonės, vadovybė – mes visi esame viena ir todėl įveiksime priešą“.

Tada Ukrainos vadas pridūrė: „Tikėjimas mūsų pergale yra svarbiausias dalykas, kurį turime. Kiekvienas turi tai jausti savo širdyje“. Viena iš pagrindinių tezių, kuri buvo išsakyta interviu su Ukrainos didvyriu vienam iš televizijos kanalų, buvo tokia: „Priešas sunaikino viską, kas leidžia mūsų žmonėms vystytis, ir mūsų ateities karta, mūsų vaikai, turi suprasti, kad esame ukrainiečių tauta, kad mes – ukrainiečiai, ir kad esame nepriklausomi. Apgynėme savo nepriklausomybę ir ginsime ją toliau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(70)
(1)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: