Kiečiausi pasaulio metalistai – grupė „Iron Maiden“ socialiniame tinkle ką tik paskelbė 2023 metų koncertų datas Europoje ir JK  ()

Legendinė britų sunkiojo metalo grupė „Iron Maiden“ kviečia apsilankyti jų koncertuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legendinė britų sunkiojo metalo grupė „Iron Maiden“ socialiniame tinkle paskelbė pirmąsias savo 2023 metų „Future Past Tour“ datas.  Nuo birželio mėnesio grupė surengs daugybę pasirodymų visoje Europoje ir JK, įskaitant gimtojo miesto pasirodymą Londone liepos 7 d.

„Iron Maiden“ per koncertus gros dainas iš savo naujojo 2021 m. albumo „Senjutsu“, tačiau daugiausia dėmesio skirs 1986 m. „Somewhere in Time“ ir kitai klasikai. Iki šiol „Iron Maiden“ pradėdavo savo „Legacy of the Beast“ turą su pirmomis trimis „Senjutsu“ dainomis, tačiau dabar jie padarė keletą pakeitimų.

„Kadangi nėra prasmės tai kartoti „Senjutsu“ albumo turo metu, pagalvojome apie kitus variantus ir nusprendėme grįžti į „Somewhere in Time“ laikus, nes šis turas nedalyvavo įvairiuose retrospektyviniuose istoriniuose turuose, kuriuos grojome šiais metais. Per daugelį metų sulaukėme daugybės gerbėjų prašymų dėl daugelio jame esančių kūrinių, todėl dabar grosime juos ir, žinoma, keletą kitų. Mes žinome, kad jums tai patiks! Taip pat bus ypač džiugu pagaliau pagroti kai kuriuos epiškiausius „Senjutsu“ kūrinius!“ – sakė grupės bosistas Steve'as Harrisas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iron Maiden (@ironmaiden)

 

 

 

 

Vadybininkas Rodas Smallwoodas pridūrė, kad dviejų albumų derinys yra labai jaudinantis:

„Žinome, kad gerbėjai nori išgirsti epinius „Senjutsu“ kūrinius gyvai pirmą kartą, ir manome, kad sujungę juos su kultiniu albumu, tokiu kaip „Somewhere In Time“, turą paversime ypatingu, tiek seniems grupės gerbėjams, tiek naujiems“.

2022 metų gegužės 29 dieną  „Iron Maiden“ turėjo pasirodyti  Kyjive, tačiau koncertas buvo atšauktas dėl karo Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(3)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: