[Žinios trumpai] Kvapą gniaužiančiame video – banglentininkas sumušė pasaulio rekordą įveikęs bangą, prilygstančią 9 a. namui (Video)  ()

Vokietis Sebastianas Steudtneris antradienį sumušė Gineso pasaulio rekordą banglente įveikęs didžiausią bangą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

S. Steudtneris rekordą pasiekė 2020 m. spalį prie Praia do Norte, Nazaré, Portugalijoje, kai jis plaukė per didžiulę 26,21 metro bangą, pranešė Gineso pasaulio rekordų knyga (GWR).

Apie pasiekimą oficialiai paskelbta specialios sertifikatų įteikimo ceremonijos metu 2022 m. gegužės 24 d., dalyvaujant teisėjui.

Renginys vyko garsiajame Praia do Norte švyturyje Portugalijoje – čia kyla didžiausios pasaulyje bangos. Epiniame vaizdo įraše, kuriame užfiksuotas stulbinantis Steudtnerio rekordas, yra tas pats švyturys.

Anot GWR, 37 metų vyras visą savo gyvenimą praleido vaikydamasis bangų. Jis nusprendė persikelti į Havajus, kai jam buvo vos 13 metų. Prireikė trejų metų, kol įtikino tėvus, tačiau būdamas 16 metų jis vienas išvyko iš Vokietijos į banglentininkų rojų ir siekti banglenčių karjeros.

Steudtneris taip pat sakė GWR, kad tai nebuvo lengva ir kad daugelis žmonių nesuprato ir nepalaikė jo sprendimo išvykti ir persikelti į kitą pasaulio pusę.

Dėl šio drąsaus sprendimo jis dabar yra vienas žinomiausių banglentininkų pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()