[Žinios trumpai] Karas keliasi į Europą - skelbiama apie Ukrainos ambasadų puolimą: „tai tikslinga didelio masto kampanija“  ()

Atsižvelgiant į praėjusius įvykius, yra pagrindo manyti, jog vyksta tikslinė plataus masto kampanija prieš Ukrainą, sakė D. Kuleba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 30 d. ir gruodžio 1 d. dvi Ukrainos ambasados ​​užsienyje, be ambasados ​​Ispanijoje, sulaukė grasinančių laiškų.

„Tai akivaizdžiai nauja teroro forma. Mes labai sunkiai dirbame kartu su Ispanijos valdžios institucijomis, kad išsiaiškintume, kas už to slypi. Žinoma, nujaučiame, kas už to stovi, bet šioje kampanijoje turime atsekti visą agentų ir susijusių žmonių tinklą", – „Ukrinform" sakė D. Kuleba.

Jis pridūrė: be to, kas įvyko trečiadienį Madride, „buvo ir kitų nerimą keliančių įvykių, nesusijusių su sprogmenimis, o su labai konkrečių grasinimų siuntimu Ukrainos ambasadoms".

Į prašymą patikslinti, apie kokias grėsmes kalbama ir kuriose Ukrainos ambasadose tai įvyko, D. Kuleba atsakė, kad URM netrukus pateiks šiuo klausimu oficialų komentarą.

 

„Reikia visiškai išvynioti grandines: kas dalyvauja, iš kur šios grandinės atsiranda, kas laiškus siunčia", – pabrėžė D. Kuleba.

Jis patikino, jog nustačius visus nusikaltėlius, bus imtasi priemonių juos nubausti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()