[Žinios trumpai] Gyvenimas ir pasiekimas Rusijoje – Novosibirsko deputatė nesupranta, kodėl juokiamasi iš jos pasigyrimo  (1)

Svetlana Kaverzina yra Novosibirsko politikė. Nors populistai norėtų, kad būtų kitaip, nemaža dalis valstybinių darbų yra gana nuobodūs. Kai kurie yra tokie, kad geriau jais tiesiog nesigirti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaverzina nusprendė pasigirti… tualetu. Ir įkėlė kaimiškai paprastos išvietės nuotrauką. Medinė būdelė žiemiškame peizaže neatrodo gražiai, bet daug žmonių iš patirties žino, kad ji nebus ir patogi. Tai kodėl Kaverzina ją kelia į internetą?

Nes tualetas buvo suremontuotas – anksčiau buvo blogiau. „Be durų pūtė vėjelis“, sako politikė ir priduria, kad prieš remontą tualetą reikėjo apdoroti antiseptiku. Kaverzina kone su pasididžiavimu sakė, kad dabar stebės tualeto būklę.

Raudonos juostelės, matyt, nesiryžo perkirpti, nors pasididžiavimo laipsnis beveik siekia tokios pompastikos lygį.

Interneto naudotojai netrukus ėmė juoktis iš tokių vaizdų. Ir ne todėl, kad tualetas prastas, stovi aikštelės viduryje ir jau, panašu, buvo apdergtas. O todėl, kad politikė giriasi mediniu tualetu.

 

Kaverzina pastebėjo savo neprašytą išgarsėjimą ir sutrikusi retoriškai klausė „Ar „Twitter“ dabar uždraustas?“ ir kritikams sakė, kad tualetas ne mieste.

Beje, tas tualetas suremontuotas paskutinėje autobuso maršruto stotelėje ir yra skirtas vairuotojams. Jis neabejotinai reikalingas – ar galite įsivaizduoti valdžią, kuri neįrenginėtų tualetų vairuotojams? Tiesiog tas pranešimas atspindi Rusijos politikos lygį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(37)
(1)
(36)

Komentarai (1)