Jokių kaskadininkų, jokių apgaulių: kaip T. Cruise su motociklu atliko „didžiausią triuką filmų istorijoje“ (Video)  ()

Pamatykite, kaip Tomas Cruise atlieka „didžiausią triuką filmų istorijoje“ filme „Neįmanoma misija. Mirtinas atpildas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tomas Cruise'as pasidalino epizodu iš 7-osios populiarios franšizės dalies „Neįmanoma misija. Mirtinas atpildas“, kurią planuojama išleisti kitais metais.

Kompanija „Paramount Pictures“ parodė vaizdo įrašą, kuriame Tomas Cruise ir jo komanda pasakoja apie mėnesius trukusį pasiruošimą kaskadiniam triukui. Ši scena reikalauja, kad aktorius gaudynių metu važiuodamas motociklu nušoktų nuo uolos.

„Tai tikrai pavojingiausias dalykas, kurį mes kada nors padarėme“, – sako jis ir priduria, kad viskas, ką jie daro, yra dėl žiūrovų.

Po kelių minučių gerbėjams parodoma, kaip Tomas ruošiasi scenai. Jis nusišypso į kamerą ir sako: „Būk pasitikintis“.

Komanda paaiškina, kaip jie praktikavo kiekvieną triuko aspektą ir per dieną atliko 30 šuolių. Pagal jų skaičiavimus, tai yra 500 šuolių su parašiutu ir daugiau nei 13 000 šuolių motociklu. Jie naudojo technologiją, kad sukurtų platformą, užtikrinančią, kad šuolis vyktų taip, kaip planuota ir būtų gerai užfiksuotas kamerų. Treneris perspėja, kad jei kaskadinis triukas nepavyktų, aktorius gali rimtai susižaloti ar net mirti.

 

Vienas iš filmavimo grupės narių pasakoja, kad tai didžiausias triukas kino istorijoje, o Tomas per vieną dieną nuo motociklo pakildavo šešis kartus.

Filmas pasaulio kino teatrus pasieks 2023 metų liepos 14 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(2)
(14)

Komentarai ()