Baltarusijos programišiai atskleidė netikėtą paslaptį: Lukašenka rizikuoja užkrėsti Putiną pavojinga liga  ()

Baltarusijos programišiai iš „Jungtinio pasipriešinimo štabo“ pranešė apie įsilaužimą į Baltarusijos Respublikos prezidento reikalus tvarkantį medicinos centrą. Jie paviešino koronaviruso tyrimų, kuriuos tariamai atliko Lukašenka ir jo sūnus Nikolajus, rezultatus. Testai gali būti netikri.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša Censor.NET, remdamasis baltarusių leidiniu „Zerkalo“.

Programišiai viešai paskelbė daugiau nei 70 elektroninių failų. Tai PGR tyrimo dėl koronaviruso sertifikatų variantai Aleksandro Lukašenkos ir jo sūnaus Nikolajaus vardu.

Failų sąrašas apima laikotarpį nuo 2021 m. balandžio mėn. iki 2022 m. gruodžio mėnesio pabaigos. Beveik visi jie buvo išduoti prieš Lukašenkos susitikimus su Putinu (iki 2021 m. rugsėjo mėn. užteko vieno testo, po to reikėjo atlikti du ar daugiau). Taip pat buvo išduoti pažymėjimai Lukašenkos sūnaus vardu. Iš jų galima daryti išvadą, kad į daugumą susitikimų su Putinu tėvas jį pasiimdavo su savimi. Oficialiai tai nebuvo paskelbta.

Nuorodose yra nemažai neatitikimų. Visų pirma, Lukašenkos testų rezultatuose yra du skirtingi paso numeriai, o Nikolajaus Lukašenkos – trys (vienas iš jų atitinka paso numerį, nurodytą jo tėvo pažymose).

Be to, Aleksandras ir Nikolajus Lukašenkos pažymėjimus dažnai gaudavo tą pačią dieną ir tą pačią valandą. Kartais testų datos keisdavosi, o analizės paėmimo ir dokumento išdavimo laikas likdavo toks pat.

Daugelyje sertifikatų tyrimo laikas ir sertifikato išdavimo laikas sutampa, nors PGR tyrimo rezultatui gauti reikia laiko. Bent viename dokumente pažymėjimo išdavimo data yra ankstesnė už testo datą.

 

Taigi „Jungtinis pasipriešinimo štabas“ mano, kad iš tikrųjų Lukašenka neatliko šių PGR testų.

Priminsime, kad Lukašenka laikosi pozicijos, jog Covid-19 yra „psichozė“, kuriai pasaulio bendruomenė pasidavė. Anot jo, žmonės šalyje miršta nuo įvairių gretutinių ligų, o ne nuo koronaviruso. Kita vertus, Putinas smarkiai sumažino kontaktų skaičių ir asmeninį dalyvavimą renginiuose po pandemijos pradžios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()