Drėbė taip, kad linksta ausys: pasaulio bokso čempionas rusus išvadino melagiais ir žudikais (Video)  ()

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas išvadino visą teroristinę šalį melagiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos čempionas Oleksandras Usikas griežtai pasisakė prieš rusus, masiškai remiančius karą prieš Ukrainą. Pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas nedvejodamas išvadino visą teroristinę šalį melagiais, su kuriais niekas pasaulyje nenori turėti nieko bendra.

Tai Usikas pareiškė per tiesioginę transliaciją savo socialiniame „Instagram“ puslapyje . Jis priminė, kad rusai yra įpratę gyventi visiškame melo liūne ir tuo pačiu savo melagingą propagandą bando skleisti visam pasauliui. Jis prisipažino, kad ilgai tylėjo ir į agresorius nesikreipė, tačiau dabar tai padarė ir jam palengvėjo.

 

 

 

 

„Jūs atvykote į svetimą suverenią šalį ir žudote. Aš taip pat noriu jums pasakyti. Kas žadėjo apsaugoti Ukrainos teritorinį vientisumą, kai atsisakėme branduolinio ginklo? Neištesėjote pažado. Esate apgavikai. Jūs meluojate visam pasauliui. Gyvenate mele. Jums patinka tai. Bet mes nenorime gyventi tokiame pasaulyje. Norime vystytis, norime, kad mūsų ekonomika augtų. Norime gyventi, o ne egzistuoti, kaip jūs“, – sakė Usikas.

Boksininkas pridūrė, kad sulaukia daug įžeidinėjimų iš rusų, kurie kaltina jį dėl gimtosios šalies palaikymo. „Neseniai viena skylėta pareiškė, kad esu talentingas parsidavėlis. Pagaliau išsikalbėjau! Nes tai tiesa. Dinkite į savo Rusiją. Gynėjai nelaimingi. Ačiū Dievui už viską! Ir šlovė Ukrainai!“ – reziumavo čempionas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(0)
(91)

Komentarai ()