„Žinau, kokį didelį nepasitenkinimą jis sukėlė su šia fraze“. Skelbiama vienintelė tikrai svarbi Putino žinia, kuri gali supurtyti Rusiją (Video)  ()

Beveik 2 valandas trukusioje Rusijos Federacijos diktatoriaus kalboje Federalinei Asamblėjai buvo tik vienas svarbus momentas, supykdęs įtakingas jo aplinkos jėgas, – tikina Valerijus Solovėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos vadovas nieko protingo nepasakė, išskyrus vieną svarbų dalyką. Į tai žinomas Rusijos politologas Valerijus Solovėjus atkreipė dėmesį interviu su rusų žurnaliste Julija Latynina metu. Jis pastebėjo, kaip blogai atrodė diktatorius.

„Vadovas jaučiasi blogai, jam terapija buvo itin nesėkminga, reikia daryti naują... Svarbu, kaip pasakė, o ne ką. Šis barškantis balsas, nuolatinis kosulys. Vos pakėlus akis iš popieriaus jis pradėjo sutrikti... Tai buvo per daug aiškiai pastebima. Jausmas, kad jį tyčia pastatė, kad parodytų, kokie blogi jo reikalai“, – kalbėjo politologas.

Anot jo, V. Putinas nesiryžo imtis rimtų žingsnių, nes, viena vertus, jis bijo Vakarų, o iš kitos pusės  – permainų, kurios sugriaus įprastą stabilumą. Tik viena frazė jo kalboje buvo svarbi ir su didele tikimybe reikšmingoms pasekmėms.

„Čia prezidentas pasakė, kad 2024-aisiais rinkimai vyks pagal planą. Žinau, kiek nepasitenkinimo sukėlė šia fraze... Ši viešai ištarta frazė gali reikšti jo įsipareigojimų ir pažadų, kuriuos jis davė net ne žmonėms, o šioms jėgoms, nutraukimą. Gali kilti tam tikri veiksmai. Ne iš karto – per labai trumpą numatomą laikotarpį, pavasarį“, – sakė Valerijus Solovėjus.

 

Pasak jo, čekistai ir kariškiai buvo nepatenkinti V. Putino žodžiais.

„Jis pažadėjo užtikrinti sklandų valdžios perėjimą. Ir, kiek žinau, iš Kinijos atvykęs draugas W. Yi turėjo apie tai kalbėti. Pagal Kinijos garantijas. Jie tikėjosi, kad bus atlikti kai kurie personalo pakeitimai, kažkokios aiškiai įskaitomos užuominos apie ateitį. Jie bent kažko tikėjosi“, – sakė Rusijos Federacijos politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(3)
(34)

Komentarai ()