[ŽT] Lavrovas skelbia apie naują „demokratinio pasaulio“ kūrimą (Video)  ()

Pasak Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo, Maskva ir islamiškojo pasaulio šalys atmeta vakarietiškas „ultraliberalias vertybes“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

RF užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas pareiškė, kad jo šalis kartu su musulmoniškomis valstybėmis remia teisingesnės, demokratiškesnės, daugiapolės pasaulio tvarkos, pagrįstos JT principais, kūrimą. Tai Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovas sakė Rusijos ir islamiškojo pasaulio strateginės vizijos grupės posėdyje, rašo „REN TV“.

Savo kalboje S. Lavrovas Rusijos Federaciją pavadino „valstybe-civilizacija“, kuri palaiko gerus santykius su islamiškojo pasaulio šalimis.

„Kartu su draugais iš musulmoniškų valstybių pasisakome už teisingesnės, demokratiškesnės daugiapolės pasaulio tvarkos, pagrįstos JT Chartijos principais, formavimą“, – sakė S. Lavrovas.

 

Rusijos užsienio reikalų ministras taip pat pabrėžė, kad Maskva ir jos islamo partneriai atmeta „ultraliberalias vertybes“, kurias tariamai primeta Vakarų šalys.

Kovo 3 d. „Raisinos dialogo“ forume Naujajame Delyje Sergejus Lavrovas sakė, kad Rusijos Federacija neva bando sustabdyti prieš ją pradėtą ​​karą „naudodama ukrainiečius“, dėl ko susirinkusieji juokėsi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(28)
(-24)

Komentarai ()