„Nori, kad visi suprastų – jis yra pasiruošęs viskam“. Kadyrovas nusiuntė viešą perspėjimą Kremliui  ()

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas ruošiasi Rusijos žlugimui, formuodamas savo politinę jėgą, mano Rusijos opozicijos lyderis Genadijus Gudkovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-07 „Nori, kad visi suprastų – jis yra pasiruošęs viskam“. Kadyrovas nusiuntė viešą perspėjimą Kremliui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Maskvoje kilo stačiatikių protestai prieš naujos 60 000 žmonių talpinančios mečetės statybas, o tai savo ruožtu supykdė Ramzano Kadyrovo karius. Jie grasino rusams karu, sakydami, kad jiems nesvarbu, su kuo jie kariauja.

Kaip pažymėjo buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Genadijus Gudkovas, griežti Kadyrovo karių pareiškimai rodo, kad pats Kadyrovas jau pradėjo ruoštis Rusijos žlugimui.

Tokią nuomonę ekspertas išsakė interviu.

Kadyrovas formuoja privačią armiją, siunčia sūnų pas Putiną, leidžia savo kariams pasisakyti prieš rusus. Anot Gudkovo, visa tai rodo, kad jis ir toliau stiprina savo autonomiją ir nepriklausomybę.

„Ir aš manau, kad jis supranta, kad jei dabar viskas pradės byrėti, jis bandys patraukti į save kokią nors Kaukazo dalį“, – sakė analitikas.

 

Štai kodėl Kadyrovas leidžia savo pavaldiniams daryti tokius drąsius pareiškimus.

Kadyrovas nusiuntė viešą perspėjimą Kremliui. Jis nori, kad visi suprastų – jis yra pasiruošęs viskam. Jis nori, kad jo bijotų.

„Jis pradeda formuoti savo politinę jėgą, manau, kad ruošiasi šalies žlugimui. Putino režimui jau nedaug liko“, – prognozavo politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(2)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()