Prancūzų slidininkas stebuklingai išgyveno po to, kai įkrito į bedugnę Alpėse – skelbiamas kraupus video (Video)  (4)

Prancūzų slidininkas – tikras laimės kūdikis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Slidininkas stebuklingai išgyveno po to, kai įkrito į tarpeklį Prancūzijos Alpėse. Išsamią įvykio informaciją sužinojo britų leidinys „The Telegraph“.

36 metų prancūzas slidinėdamas netyčia prarado kontrolę ir nuslydo į tarpeklį. Laimingo atsitiktinumo dėka vyras atsirėmė slidėmis į ledo sieną ir įstrigo maždaug 15 metrų gylyje, išvengdamas mirties.

„Jam tikrai labai pasisekė“, – žurnalistams sakė per incidentą netoliese buvęs slidininko draugas Thibaut Arnault. O pats istorijos herojus panoro likti anonimu.

Vyras nelaukdamas pagalbos pats ėmė kopti į viršų naudodamas kuprinėje turėtą ledo kirtiklį. Atvykę kiti slidininkai padėjo jam pakilti į paviršių, nuleisdami virvę.

Pasak Thibaut Arnault, incidentas įvyko 2022 metų balandžio 26 dieną ir tik dabar buvo paskelbtas „Facebook“. Klipas greitai tapo virusiniu, jis jau peržiūrėtas dešimtis tūkstančių kartų.

 

„Praėjo metai, o tada pagaliau nusprendėme pasidalinti. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas ne sukelti jaudulį, o parodyti, kaip žmogus gali patekti į bėdą, būdamas nusileidimo euforijoje, net ir pažįstant La Grave slidinėjimo zoną“, – pabrėžė „Les Powtos“ atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)

Komentarai (4)