Rusijoje milžiniškas skandalas. Paaiškėjo, kas sugalvojo sprogdinančią JAV senatoriaus kalbą (Video)  ()

Rusijos propagandistai įsivėlė į skandalą ir bandė greitai „persiauti batus“, nerangiai kaltindami Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-30 Rusijoje milžiniškas skandalas. Paaiškėjo, kas sugalvojo sprogdinančią JAV senatoriaus kalbą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda keletą dienų isteriškai skleidė žinią, kad JAV senatorius Lindsey Grahamas, atvykęs į Kyjivą dieną anksčiau, tariamai pasakė frazę „rusai miršta, mes niekada neišleidome taip sėkmingai pinigų“.

Po to Rusijos Federacijos vidaus reikalų ministerija įtraukė senatorių į ieškomų asmenų sąrašą, buvęs Rusijos ministras pirmininkas D. Medvedevas vėl grasino, bet staiga paaiškėjo, kad Rusijos propaganda melavo ir išplatino klastotę: L. Grahamas iš tikrųjų taip nesakė - tai patys rusai taip išvertė jo žodžius.

Po to susigėdę Rusijos propagandistai iškart ėmė teisintis, sugalvodami naują versiją, kad Ukraina neva „sumontavo“ Amerikos senatoriaus kalbą. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis, publikuodamas Rusijos žiniasklaidos pranešimus, kuriais bandoma pasiteisinti, ekrano kopijas. Anot jo, savo primityvumu Rusijos propaganda ir toliau krinta link dugno.

 

„Kvaili propagandistai iš karto pradėjo teisintis dėl savo gėdos ir skųstis, kad būtent Kyjivas „iškraipė senatoriaus kalbą“. Kažkas neįtikėtino. Fantastiški oligofrenikai“, - rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)

Komentarai ()