To dar nebuvo! Propaganda siūlo pašalinti Putiną ir atkurti santykius su Vakarais  ()

Rusijos opozicijos politikas Borisas Nadeždinas paragino 2024 metais išrinkti naują prezidentą, siekiant atkurti normalius Rusijos ir Europos santykius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Griežta „Wagner“ grupės savininko Jevgenijaus Prigožino retorika gali paskatinti Rusijos opozicijos veikėjus pradėti gvildenti tabu temas ir paraginti pakeisti Vladimirą Putiną Rusijos Federacijos prezidento poste.

Didžiosios Britanijos gynybos ministerija socialiniame tinkle „Twitter“, remdamasi žvalgybos duomenimis, pranešė, kad 2023 metų gegužės 27 dieną Rusijos opozicijos politikas Borisas Nadeždinas televizijos kanalo NTV eteryje paragino 2024 metais išrinkti naują prezidentą ir atkurti normalius Rusijos ir Europos santykius.

 

Žvalgyba pažymi, kad B. Nadeždinas nuo pat invazijos pradžios buvo karštas Rusijos karo prieš Ukrainą kritikas ir kad „labai tikėtina, kad tai pirmasis Rusijos valstybiniame kanale kvietimas pakeisti V. Putiną“ nuo karo pradžios.

„Per pastaruosius 15 mėnesių Rusija įvedė žodžio laisvės apribojimus, kurių nematėme nuo sovietinių laikų, tačiau yra reali galimybė, kad naujausia įnirtinga nacionalistinių veikėjų, tokių kaip „Wagner“ grupės savininkas Jevgenijus Prigožinas, kritika paskatino opozicijos atstovus kalbėti tabu temomis“.

 

Per Rusijos Federacijos federalinį kanalą atvirai paragino atleisti diktatorių Vladimirą Putiną, siekiant pagerinti santykius su Europa. Ekspertas Borisas Nadeždinas per vieną propagandos laidą pasakė, kad Europa nedraugaus su V. Putino Rusija. Norint atnaujinti santykius, būtina keisti prezidentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: