Prasidėjo skubus užsieniečių bėgimas iš Rusijos ir Baltarusijos: bėgti ragina visos ambasados - kas vyksta?  ()

Lenkija uždarė beveik visus sausumos kontrolės punktus su Baltarusija, todėl Vakarai paragino savo gyventojus skubiai palikti Rusijos Federaciją ir Baltarusiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-17 Prasidėjo skubus užsieniečių bėgimas iš Rusijos ir Baltarusijos: bėgti ragina visos ambasados - kas vyksta?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis iki galo nesupranta, kodėl tai buvo padaryta.

Karo ekspertas Sergejus Grabskis nusprendė panagrinėti situaciją. Interviu TSN jis sakė, kad Varšuva nusprendė uždaryti beveik visus sausumos kontrolės punktus su Baltarusija. Dabar veikia tik vienas iš jų, todėl geriau palikti priešiškas šalis, kol dar yra galimybė tai padaryti sausuma. S. Grabskis taip pat priminė, jog iš Baltarusijos vis dar galima išvykti tik sausumos transportu, nes orlaiviams draudžiama skristi į ES šalis. Šiandien bet kuri ES šalis turėtų raginti savo šalių piliečius palikti Rusijos Federaciją ir Baltarusijos Respubliką, nes ten nėra ką veikti.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5919 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Kremlius bando apkaltinti tą ar kitą amerikietį šnipinėjimu, o vėliau tai taptų „primityvių derybų reikalu". Gali būti, kad Vakarai baiminasi ir naujos V. Putino armijos puolimo iš Baltarusijos teritorijos, todėl ragina palikti ne tik RF, bet ir Baltarusijos Respubliką.

 

Ne taip seniai Amerikos ambasada Rusijoje paragino savo šalies piliečius palikti šalį dėl nenuspėjamų pasekmių, kurias išprovokavo plataus masto Rusijos kariuomenės invazija į Ukrainą. Prancūzija liepė savo piliečiams palikti Baltarusijos Respublikos teritoriją naujo Rusijos kariuomenės puolimo fone.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(1)
(134)

Komentarai ()