„Wagner“ pradėjo dusti“ – Prigožino samdiniai skubiai prašo pagalbos, situacija mirtinai pavojinga (Video)  ()

Paleisti į „karščiausius“ Ukrainos fronto sektorius, „Wagner“ kovotojai liko be šaudmenų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-17 „Wagner“ pradėjo dusti“ – Prigožino samdiniai skubiai prašo pagalbos, situacija mirtinai pavojinga (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paleisti į „karščiausius“ Ukrainos fronto sektorius, „Wagner“ kovotojai liko be šaudmenų. Neseniai jie įžeidinėjo Rusijos Federacijos gynybos ministerijos vadovybę, o dabar prašo Sergejaus Šoigu departamento juos gelbėti ir netgi vadina „draugais“.

 

„Šiuo metu esame visiškai atkirsti nuo amunicijos tiekimo. Kreipiamės į kolegas ir draugus iš Krašto apsaugos ministerijos. Esame tikri, kad kur nors sandėliuose turite šaudmenų. Mums jų labai reikia. Būsime be galo dėkingi, jei padėsite mums, padėsite?“, – sako naujieji Rusijos „didvyriai“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5919 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Žurnalistas Denisas Kazanskis mano, kad „wagneriečiai“ liko be šaudmenų dėl įvykusio viešo kivirčo tarp jų savininko Jevgenijaus Prigožino ir Rusijos gynybos ministerijos: „Wagner“ pradėjo dusti. Ir jeigu anksčiau Prigožino žmonės Gerasimovą vadino p ****u , dabar jie labai mandagiai prašo šaudmenųׅ“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: