NATO žvalgyba skelbia sprogstamus skaičius: už kiekvieną 90 m paklojama 2000 kareivių!  ()

„The Times“ rašo, kad šie skaičiai paaiškėjo trečiadienį (vasario 15 d.) diskutuojant dėl naujų ginklų tiekimo Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės nuostoliai gali siekti iki 2 000 karių kas 100 jardų (91 metrą) dėl puolimo Rytų Ukrainoje. Apie tai rašo  britų laikraštis „The Times“, remdamasis NATO žvalgybos duomenimis.

Publikacijoje nenurodoma, ar kalbama tik apie žuvusius, ar atsižvelgiama ir į sužeistuosius.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„The Times“ rašo, kad šie skaičiai paaiškėjo trečiadienį diskutuojant dėl ​​naujų ginklų tiekimo Ukrainai. Naujasis ginklas turėtų leisti Kijevui per artimiausius tris mėnesius atstumti Rusiją.

Diskusijos metu JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas pažymėjo, kad Rusijos sausumos pajėgos dabar yra „labai susilpnėjusios ir demoralizuotos“.

 

„Rusija ir toliau siunčia į mūšį daug papildomų išteklių. Dauguma žmonių yra prastai apmokyti ir prastai aprūpinti, todėl Rusija patiria daug nuostolių“, – sakė Austinas.

Iš viso Rusijos kariuomenė gali prarasti iki 200 000 žuvusių ir sužeistų žmonių, vasario pradžioje rašė „The New York Times“, remdamasis Amerikos ir kitų Vakarų pareigūnų duomenimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()