„Naujo Minsko susitarimo nebus“: Strelkovas paskelbė galutinę prognozę, kaip baigsis karas  ()

Rusijos karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas atvirai kalba apie Rusijos pralaimėjimą kare prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Negalime laimėti, nauja mobilizacija viską tik dar labiau pablogins“, – Strelkovas visiškai prarado tikėjimą Rusijos pergalės galimybėmis kare prieš Ukrainą.

Strelkovas apkaltino Rusijos valdžią korupcija, pažymėdamas, kad nauja mobilizacijos banga nepadės pakeisti karo baigties. Jis patikino, bus nauja „patrankų mėsos“ siunta, nes Rusija patiria milžiniškų nuostolių Ukrainos frontuose.

„Tokioje situacijoje, žinoma, neįmanoma atlikti normalios mobilizacijos. Žmonės, kurie ne kartą įrodė, kad moka tik vogti ir rinkti taškus aukštesnėms institucijoms, nieko daugiau nepadarys. Nauja mobilizacija gali tik smarkiai pabloginti situaciją. Bet vis tiek mobilizacija bus, nes mūšis tęsis, nuostolių dar bus, o žmonių vis tiek reikės. Nuostoliai, tiesą sakant, dideli“, – sakė karo nusikaltėlis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5910 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Jis atmetė Minsko tipo taikos sutarties su Kyjivu galimybę. „Nemanau, kad bus naujų  Minsko susitarimų, kol pralaimime šį karą. Ir dabar jį pralaimime... Turime tai pasakyti tiesiai šviesiai. Iš pradžių mes tarsi laimėjome, (...) dabar mes jį prarandame, mes traukiamės“, – sakė Strelkovas.

 

Bandymas užimti Ukrainos Bachmutą, Strelkovo manymu, nieko nepakeis. „Rusija negali laimėti savo dabartine forma su savo dabartine vadovybe, su dabartiniu personalu“, - sakė buvęs Donecko separatistų vadas ir tarptautinis teroristas.

(172)
(5)
(167)

Komentarai ()

Susijusios žymos: