„Šią naktį ištaškyta 280–300 samdinių“: didžiulis „Wagner“ dalinys bandė pasislėpti ir tada smogė HIMARS (Video, foto)  ()

Vasario 16-osios naktį Ukrainos kariškiai sunaikino kelis šimtus „Wagner“ samdinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš porą dienų 280-300 „Wagner“ kovotojų atvažiavo į okupuotą Jenakijevę, įsikūrė informacinių technologijų licėjuje. Įsibrovėliai tai atliko naktį, tikėdamiesi, kad komendanto valandos metu jų nepastebės vietiniai gyventojai, kurie, kaip įtariama, dirba Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Tačiau vasario 16-osios naktį, į sporto salę, kurioje miegojo rusai, įskrido HIMARS.

Pasak tinklaraštininko Fašiko Doneckio, vietos bendradarbiai ir propaganda kaltina Ukrainos ginkluotąsias pajėgas smogus mokymo įstaigai. Tačiau paviešintos nuotraukos iš įvykio vietos įrodo, kad Ukrainos kariškiai pataikė būtent į „wagneriečių“ kareivines.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Smūgis buvo naktį, 1.30 - 2 val. Kyjivo laiku. Klausimas: kas tokiu metu būna licėjaus sporto salėje? Tikrai licėjaus mokiniai?" – retoriškai klausė tinklaraštininkas.

 

Be to, į kadrą pateko ir kaimyninis licėjaus pastatas, kuris po sprogimų nenukentėjo. Sprogimas įvyko būtent įsibrovėlių susikaupimo vietoje.  Pagal Jenakijevos okupacinių „autoritetų“ versiją, licėjuje aukų pavyko išvengti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(284)
(6)
(278)

Komentarai ()

Susijusios žymos: