„Dabar jie svajoja pavogti klozetą ir mirti“. ES skelbia neįtikėtiną 10-tą sankcijų paketą - iki tokio lygio Rusija dar niekada nebuvo nusiritusi  ()

Dešimtasis Europos Sąjungos sankcijų Rusijai paketas apims prekybos apribojimus už 11 mlrd. eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dešimtajame sankcijų pakete ES uždraus į Rusiją eksportuoti klozetus, bidė, vandens nuleidimo mechanizmus ir kitus santechnikos gaminius. Apie tai rašo „EUobserver“.

ES šalių ambasadoriai susipažino su 146 puslapių prekių sąrašu, kurių pasiūlą planuojama riboti pagal dešimtąjį sankcijų paketą.

Leidinys pažymi, kad klozetai tapo simboliu to, kad 24 metus trukęs Rusijos prezidento Vladimiro Putino valdymas niekuo nepagerino rusų gyvenimo. Rusijos kariai pradėjo juos vogti – pirmiausia 2008 metais Sakartvele, o dabar – Ukrainoje, nes kas penktame rusų name vis dar nėra tualeto.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Tegul jie ima visus klozetus – jų prireiks pakeliui – ir grįžta namo“, – sausį sakė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

„Žinote, jie [rusai] kalbėjo apie savo didžiausią svajonę pamatyti Paryžių ir mirti... dabar jie svajoja pavogti klozetą ir mirti“, – taip pat sakė jis praėjusių metų balandį.

 

ES sankcijos turėtų įsigalioti iki vasario 24 d.

Dešimtasis Europos Sąjungos sankcijų Rusijai paketas apims prekybos apribojimus už 11 mlrd. eurų. Pagrindinis prekybos embargo tikslas – sustabdyti prekybą aukštųjų technologijų prekėmis, kurios gali būti naudojamos Rusijos ginklų sistemose. Į sąrašą įtraukta elektronika, lazeriai, radijo įranga, programinė įranga, aviacijos elektronika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: