Atrodo, Putinas visus apgavo: „tokių nesąmonių nebuvo per visus 8 metus“  ()

Jei būtumėte Donecko gyventojas, kuris svajojo apie prisijungimą prie Rusijos, ko po Putino paskelbtos aneksijos tikėtumėtės pirmiausia?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turbūt ne eilių prie sienos su Rusija. Tačiau, kaip pažymi Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis, Ukrainos regionų aneksija liko tik popieriuje.

„Donecko Liaudies Respublikos“ gyventojai skundžiasi, kad per pastaruosius 8 metus tokios nesąmonės nematė. Sienos kontrolė ne tik nepanaikinta, bet ir sustiprinta. Vietinis vairuotojas pasakojo, kad pasienyje tarp laikinai okupuotų Ukrainos teritorijų ir Rusijos susidarė 7 km ilgio spūstis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Komentuodamas šią informaciją, Kazanskis pažymi, kad Rusija ir toliau išlaiko sieną su netikra „respublika“, o vietos pasieniečiai intensyvina kontrabandos paiešką, kabinėjasi prie žmonių.

„Donbasas yra Rusija, siena buvo panaikinta“, – taip sakė jie. – Dėl to prie neegzistuojančios sienos nusidriekė kilometrinės eilės, o mokesčiai iš prekybininkų už prekių gabenimą į okupuotas teritorijas tik padidėjo. Patys „DLR“ gyventojai rašo, kad ankstesnius 8 metus tokios nesąmonės nebuvo“, – pažymi Kazanskis.

 

 

(95)
(0)
(94)

Komentarai ()

Susijusios žymos: