„Neįmanoma gyventi tokiuose š**uose, kuriuose jie gyvena. Atvykstame ten, o aš bijau išlipti iš lėktuvo“ - Brylska žodžiai apie Rusiją sukėlė didžiulį skandalą  ()

„Rusai turi suprasti, kad neįmanoma gyventi tokiuose š**uose, kuriuose jie gyvena.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lėjos Achedžakovos ginti stojusi lenkų aktorė Barbara Brylska prarado rusų palankumą. Menininkė Putino režimo nebijo, ji papasakojo visą tiesą apie šalį agresorę.

Anot Rusijos žiniasklaidos, Brylska nusišluostė kojas į ją pripažinusius žmones.

Barbara įsitikinusi, kad Rusijoje patogiai jaučiasi tik žmonės, gyvenantys Maskvoje ir Sankt Peterburge. „Likę pažiūrėkit, kaip gyvena... Omskas, Novosibirskas... Atvykstame ten, o aš bijau išlipti iš lėktuvo. Visur skurdas, gyventi ten neįmanoma“, – pasakojo sovietinio kino legenda.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Lenkės teigimu, rusai yra įklimpę į propagandą ir negali patys iš jos išbristi. „Rusai turi suprasti, kad neįmanoma gyventi tokiuose š**uose, kuriuose jie gyvena“, – sakė aktorė. 81-erių įžymybė neketina tylėti ir nebijo „bausmių“ iš teroristinės šalies politikų, ypač tokių kaip Olga Zanko.

 

Būtent ji parodė kadrą iš filmo „Likimo ironija“, kur neuroninio tinklo pagalba Barbarą pakeitė Valentina Talyzina. Tačiau ši iniciatyva nepatiko Rusijos gyventojams, kurie pasiūlė iš pavaduotojos atimti atlyginimą. Jie įsitikinę, kad aktorės pareiškimai neturi nieko bendra su jos proukrainietiška pozicija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(0)
(170)

Komentarai ()