„Tankai sprogo ant minų, BMP bėgdami traiškė savus“: skelbiamas žiaurus Rusijos elitinių pajėgų pralaimėjimas (Video)  ()

68-oji Ukrainos ginkluotųjų pajėgų brigada parodė elitinių Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų dalinių sunaikinimą netoli Vuhledaro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė tiesiogine prasme privertė priešo įrangą ir darbo jėgą bėgti iš mūšio lauko. Kai kuriuos tankus susprogdino minos, o bandydami pabėgti BMP pervažiavo savuosius.

Apie tai „Facebook“ pranešė (VIDEO) brigados spaudos tarnyba.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Vuhledaro kryptimi Rusijos kariuomenė ir toliau bando vykdyti puolimą. Ukrainos kariuomenė naikina „elitinius“ Rusijos Federacijos karius.

„Elitiniai Rusijos Federacijos kariai tiesiogine prasme buvo sumalti į miltus ir savo šlovingą galą sutiko Ukrainos žemėje. Mūšio laukas liko nusėtas priešo kūnais ir šarvuočiais“, – pažymima pranešime.

 

Priešas tiesiogine prasme pabėgo iš mūšio lauko. Vienas iš BMP, bandydamas pasitraukti iš mūšio lauko, pervažiavo Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų karį.

68-oji brigada pažymi, kad vaizdo įrašas yra aiškus pavyzdys, kas lauks naujų Rusijos mobilizuotų karių. Vadai įmes juos į mūšį kaip patrankų mėsą, ir jie nieko negalės padaryti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: