Rusija ugnyje! Milžiniškas gaisras sunkvežimių sandėlyje - sukviestos visos gelbėjimo tarnybos, užgesinti praktiškai neįmanoma (Video)  ()

Sudegusių sunkvežimių vertė - 15-20 mln. rublių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos mieste Magadane užsidegė sandėlis su remontuojamais sunkvežimiais. Gaisras apėmė beveik 600 kvadratinių metrų plotą, pranešė Rusijos propagandos agentūra „TASS“, remdamasi Rusijos Federacijos Nepaprastųjų situacijų ministerijos pagrindiniu direktoratu Magadano regione.

Gelbėtojų teigimu, gaisrą likviduoti sunku dėl didelio gaisro ploto. Be to, trukdo stiprūs dūmai, gresia konstrukcijų griūtis, pažymėjo Rusijos Federacijos Ekstremalių situacijų ministerija. Dalį įrangos pavyko evakuoti.

Vietos žiniasklaida praneša, kad sandėlyje buvo neseniai suremontuotų sunkvežimių, kurių vertė 15-20 mln. rublių. Rytoj jie turėjo vykti į Čiukotką. Beveik viskas sudegė.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Taip pat sandėlyje, kaip praneša Ekstremalių situacijų ministerija, buvo laikomi degalai ir tepalai, degūs skysčiai.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(3)
(82)

Komentarai ()

Susijusios žymos: