Kryme galingas sprogimas, į dangų pakilo labai įspūdingas 50–60 metrų aukščio „grybas“: „ruošia branduolinio sprogimo epicentrą“ (Video, foto)  ()

Ukrainos ir Rusijos „Telegram“ kanalai rašo apie stiprų sprogimą Kryme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 16 d. Kryme, Armiansko rajone, nugriaudėjo trys galingi sprogimai.

Liudininkai teigia, kad detonacija įvyko Rusijos kariuomenės karinio dalinio rajone. Nuaidėjus sprogimams, kilo gaisras. Į dangų kylančius baltų dūmų kadrus skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Vadinamasis „Krymo vadovo“ Aksionovo patarėjas Olegas Kriučkovas tvirtina, kad pusiasalio gyventojai neturi pagrindo nerimauti. Rusijos okupantai esą „vykdo kovinį koordinavimą naudodami įvairią amuniciją“ ir ragino „pasitikėti oficialiais šaltiniais“.

Tačiau tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas netiki „oficialia versija“:

 

„Na, sprendžiant iš filmuotos medžiagos, labai įspūdingas „grybas“, 50-60 metrų aukščio, jie nusprendė surengti savaitės trukmės pratybas per penkias minutes. Tikriausiai jie moko personalą vaikščioti per branduolinio sprogimo epicentrą“.

Vasario 16 d. apie dronų ataką mieste pranešė ir Sevastopolio „administracijos“ vadovas. Anot jo, buvo numušti du dronai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(2)
(61)

Komentarai ()