Su šypsena: JK pajėgos sraigtasparniu kilo gaudyti žaislinio tigro  (1)

Jungtinės karalystės policija pirmadienį bandė rasti savininką balto pliušinio tigro, kuris ant kojų sukėlė ginkluotąsias pajėgas ir į orą pakėlė sraigtasparnį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienio popietę keli gyventojai pareigūnams pranešė, kad golfo lauke Sauthamptone guli baltasis tigras, rašo „The Telegraph“. Į orą buvo pakeltas sraigtasparnis, kuris patvirtino informaciją. Tuomet į įvykio vietą iškviestos ginkluotos pajėgos, turėjusios apsaugoti aplinkinius, jei plėšrūnas būtų prie jų priartėjęs.

Operacijoje dalyvavimo ir gretimo zoologijos sodo darbuotojas, turėjęs patarti pareigūnams. Golfo laukas buvo evakuotas ir imta planuoti, jog, jei tigras pajudės į tą pusę, gali tekti uždaryti gretimą kelią.

Tačiau galiausiai pareigūnai, artėdami prie „laukinio gyvūno“, suprato, jog šis nejuda, o įgula sraigtasparnyje, naudodamasi specialia įranga, užfiksavo, kad jis neskleidžia jokios šilumos. „Nedažnai incidentas mūsų darbuotojams sukelia šypseną ir tai tik parodo su kokiais įvairias atvejais mums tenka dorotis“, – nurodė ji.

Pliušinis baltas tigras buvo realaus gyvūno dydžio. Pareigūnų teigimu, dabar aiškinamasi, ar tai buvo specialiai surengtas pokštas.

Šių metų sausį panašus incidentas įvyko JAV Tenesio valstijoje, kur didelis oranžinis žaislinis tigras ir mažas žaislinis tigriukas buvo palikti surangyti ant tvoros greta automobilių kelio. Tuomet „įvykio pavojingumą“ tikrino vienas pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)