Motociklas su tualetu vietoje sėdynės ar išvietė ant ratų? (Video)  (2)

Įsivaizduokite, kad didžiuliu greičiu savo motociklu lekiate intensyvaus eismo magistrale ir staiga jus prispiria reikalas. Ką daryti? Puikų tokios situacijos sprendimo arba, tiksliau sakant, galimybę to išvengti siūlo japonų tualetų gamintojas „Toto“, išleidęs triratį motociklą, pavadintą „Toilet Bike Neo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reikia pažymėti, kad ši unikali transporto priemonė nėra žaislas – ji buvo sukonstruota siekiant atkreipti publikos dėmesį į vonios patalpų dujų emisiją ir būtinybę taupyti vandenį. Ekologiškas triratis su gana juokingo darbinio tūrio (250 kubinių centimetrų) varikliu, aprūpintas specialiai pritaikyta tualeto pavidalo sėdyne, varomas biodujomis, kurios išgaunamos iš gyvūnų išmatų arba nutekamojo vandens.

Šią savaitę „Toto“ kompanija įdomų motociklą vėl išvarė į gatves, siekdama skleisti žinią apie emisijas ir vandens taupymą. Tačiau tai nėra tik ekologiška transporto priemonė. Tualetas ant ratų taip pat kalbasi su vairuotoju, pranešdamas apie naujausias akcijų kainas biržose arba orų prognozes.

Jeigu galvojote, kad artimiausioje ateityje pamatysite greitkeliais ant tualetų lakstančias baikerių gaujas, jums teks nusivilti – šis unikalus motociklas greičiausiai liks tik eksponatas: prototipą „Toto“ ir toliau ketina naudoti kaip reklaminį įrankį.

„Toto“ skelbia, kad kompanijos tikslas yra iki 2017 m. sumažinti vonios patalpų anglies dvideginio emisiją 50 proc. iki lygio, kuris buvo fiksuojamas 1990 m.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)