Kaip atidaryti skardinę rankomis - be atidarytuvo ar peilio? (Video)  (7)

Kas žino, kaip gali pasisukti reikalai... Galbūt kada nors gyvenime teks žvėriškai išalkti, rankoje turėti skardinę mėsos ar žuvies konservų, o daugiau – visiškai nieko. Jokio atidarytuvo, peilio ar aštraus daikto. Ir sandariai užlydyta skardinė maisto. Pasirodo, yra paprastas būdas skardinę atsidaryti be įrankių. Koks? Demonstruoja "Crazy Russian Hacker" kolektyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei nekreipsite dėmesio į kliūvantį, prie anglų kalbos nepratusį, tačiau angliškai apie procesą pasakojantį filmuko autoriaus liežuvį, išmoksite vieną iš išgyvenimo ekstremaliomis sąlygomis triukų.

Viskas labai paprasta. Reikia paimti skardinę, apversti dugnu aukštyn ir... trinti į betoną (plytą ar panašios faktūros paviršių). Po kurio laiko reikia skardinę atversti dugnu į apačią ir spustelėti skardinės sieneles centro link. Dangtelis iššoka. Kokiu būdu?

Pasirodo, nuo trynimo į betoną skardinės briaunose susidaro skylutės, ir dangtelis prie skardinės korpuso prisitvirtinęs nebe taip tvirtai ir vientisai. Tada pakanka skardinę suspausti, ir konservų dangtelis atsipalaiduoja bei atsidaro.



Galbūt visa tai atrodo komiškai, tačiau... Už šį filmuką portale "Youtube.com" nuoširdžiai dėkoja uragano nusiaubtų Filipinų gyventojai (pvz., portalo lankytojas, pseudonimu "emmanuel carual"). Jie atsidūrė kaip tik tokioje situacijoje, kai šiame filmuke demonstruojama pamokėlė – ne mažiau svarbesnė už humanitarinės pagalbos laivais ir lėktuvais skraidinamus konservus.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(35)
(0)
(9)

Komentarai (7)