Bepiločiai orlaiviai nufilmavo dramatiškus vaizdus virš protestų apimto Bankoko  (0)

Po to, kai Tailande protestuotojai pradėjo puldinėti žurnalistus, šalies žiniasklaida ėmėsi naujos taktikos – į darbą siųsti ne žmones, o bepiločius orlaivius (dronus).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kurį laiką šios Azijos šalies žiniasklaidos priemonės jau eksperimentavo su naujais filmuojančiais ir fotografuojančiais „darbuotojais“. Bankoke prasidėjus neramumams jie į užduotis pradėti siųsti vis dažniau – taip daroma ir vardan žmonių saugumo, ir dėl žmogiškas galimybes pralenkenčio bepiločių orlaivių technologinio pranašumo.

Protestuotojams Bankoke reikalaujant premjerės Yingluckos Shinawatros atsistatydinimo, per susirėmimus su policija jau žuvo 3 žmonės ir dar kelios dešimtys yra sužeistų.

Bepiločių orlaivių padaryti vaizdo įrašai iš dangaus parodė, kaip policija su protestuotojais kovoja pasitelkę vandens patrankas ir ašarines dujas.

Protestai, kurių dalyviai reikalauja nuversti išrinktą vyriausybę ir pakeisti ją „liaudies taryba“, tapo naujausiais pilietiniais neramumais, supurčiusiais šią karalystę po to, kai generolai rojalistai prieš septynerius metus pašalino iš posto premjerą Thaksiną Shinawatrą, Yingluck Shinawatros brolį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)