Prieškalėdinė pamišusio piloto egliapjūtė sraigtasparniu rūke (Video)  (14)

Nors visi ir taip puikiai žino, kad artėja žiemos šventės, vis tik štai tokie prieškalėdinės karštinės epizodai tikrai nekasdieniai. Eglutės tai eglutės. Kad jų derlius nuimamas sraigtasparniu... Keistoka, bet iš bėdos irgi suprasti galima (nors pas mus, Lietuvoje, vargu bau). Bet kad eglučių derlių nuiminėjančio sraigtasparnio manevrai ore štai TOKIE, suvokti sunku. Tačiau JAV pilotas Denas Klarkas (Dan Clark) tokius manevrus ne tik puikiai suvokia – jis juos neprilygstamai įvaldęs. Ir visai nesvarbu – apsiniaukę, neapsiniaukę, rūkas, ne rūkas...


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip kitaip, jei ne pamišėliu, vadinti pilotą, kuris kalėdines eglutes į sunkvežimių kėbulus švaisto šitokiu tempu? Tačiau Oregono valstijoje gyvenantis D. Klarkas taip išnaudoja inercijos jėgą. Ir eglutė, nors į kėbulą atskrieja svaiginamu greičiu, į jį atgula švelniai ir minkštai. O svarbiausia – tiksliai. Juk prekinę išvaizdą praradusių eglučių su aplaužytomis šakomis niekas nepirks.

Beje, Jungtinėse Valstijose daugiausiai kalėdinių eglučių išauginama ir eksportuojama Oregono valstijoje – kasmet čia parduodama po maždaug 7,3 mln. medelių. O antrąją vietą kalėdinių eglučių pardavimų rinkoje užima Šiaurės Karolinos valstija.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(0)
(0)

Komentarai (14)