AR TIKRAI esate pastabūs? Spalvų keitimo triukas su kortomis (Video)  (6)

Peržiūrėjus šį vaizdo siužetą iki pabaigos, gali ištikti šokas. Rodos, žiūrėjai į ekraną ir viską stebėjai akis išvertęs, o tave per tas keliolika sekundžių beviltiškai išdūrė. Suvystė kaip kūdikėlį. Bet baisiausia yra tai, kad išdūrė... ne, ne vieną kartą. Kur jau ten! Lenkite pirštus ir skaičiuokite, kiek kartų šie, kaip pamatysite, nieko stebuklingo nedarantys apsukruoliai begėdiškai apdūmė jus :)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beje, šis puikus triukas nuostabiai taikliai iliustruoja, kaip veikia psichinis pažinimo procesas dėmesys. Kaltinti jo tikrai nereikia: dėmesys dirbo savo darbą – dirbo taip, kaip ir priklauso dėmesiui. Atidžiai, rūpestingai, o svarbiausia – sutelktai. Vis dėlto, kaip turėsime progą įsitikinti, didžiausia stiprybė gali būti silpnoji vieta.

O dabar pereikime prie triuko. Jo autorius Richardas Wisemanas (tikrai pelnyta pavardė…) prisistato viešnią Sarą ir paskelbia, kad netrukus pademonstruos neįtikėtiną spalvų keitimo triuką su kortomis.

„Užduotis labai paprasta, – aiškina Richardas. – Kortų kaladę išskleisiu priešais triuko partnerę ant stalo ir paprašysiu Sarą iš kortų eilės ištraukti bet kurią kortą. Sarai reikės pasakyti, kokia tai korta.“

Sara parodo kortą žiūrovams, o triuko autoriui pasako, kokia tai korta. Richardas paima kortą, įkiša ją atgal į kortų kaladę ir ją vėl išskleidžia ant stalo kaip tiesią juostą.

„Kaip matote, Saros korta yra ši, – reikiamą kortą iš juostos ištraukia Richardas. – Bet, kaip matote,…„

Štai čia prasideda įdomumai. Bet tik prasideda :) BŪTINAI vaizdo siužetą pažiūrėkite iki pabaigos!!!

Ir, žinoma, gerų emocijų! Jų trūkti neturėtų :)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(27)
(12)
(15)

Komentarai (6)