Gatvės muzikantas, grojantis šlepetėmis ir santechnikos vamzdžiais (Video)  (2)

Kad gatvės muzikantų pasaulyje svarbus ne tik muzikalumas, bet ir išradingumas, kūrybiškumas, su kaupu įrodė Džeikas Klarkas – neįprastas gatvės muzikantas iš Australijos. Jis, praeivių nuostabai ir susidomėjimui, virtuoziškai muzikuoja santechnikos vamzdžiais. O garsą vyrukas išgauna... šlepetėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išradingasis australas susimeistravo eksperimentinį santechnikos vamzdžių instrumentą, kuris skamba išties labai savitai. Ne mažiau įdomus ir muzikavimo tokiais vamzdžiais būdas – mušamasis-pučiamasis. Džeikas smūgiuoja į atvirą vieno iš plastmasinių santechnikos vamzdžių galą, o jame smūgio banga sukelia garsą. O muša vamzdžius šis vyrukas... šlepetėmis.

Tokios gyvos muzikos neišgirsi turbūt niekur kitur. "Vamzdininku" vadinamas australas atlieka ne beviltiškai nugrotus šlagerius ar klasiką, o sudėtingus techno muzikos ritmus (pvz., The White Stripes "Seven Nation Army").

"Bumčikai" patinka ir patraukia toli gražu ne visų dėmesį. Bet "bumčikai" santechnikos vamzdžiais ir šlepetėmis... Tokio pasirodymo pažiūrėti ir paklausyti sustoja net ir garbaus amžiaus praeiviai.

Vaizdo siužetas


(27)
(0)
(27)

Komentarai (2)