Havajiečius traukia nelegali ir ypač pavojinga vandens čiuožykla (Video)  (5)

Spygliuotos tvoros viela ir rizika susižaloti nesustabdė Ovahu gyventojų nuo čiuožinėjimo „Nalo“ rezervuaro 18 metrų aukščio sienomis. Juoda plėvele ištiestas vandens rezervuaras užima 126 akrus ir yra naudojamas žemės ūkiui Vaimanale, Havajuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stulbinantys vaizdo įrašai su rezervuare čiuožinėjančiais žmonėmis internete pasklinda periodiškai ir be abejonės susilaukia daugybės dėmesio. Jei norite tokius vaizdelius peržiūrėti, lengviausiai juos rasite „Google“ paieškos sistemoje įvedę raktažodžius „piknaudžiavimas“ ir „mirtis“ - ši pramoga itin pavojinga. Amerikietis Elijah Martinas gyvas to įrodymas. Šiuo metu jis yra paralyžiuotas nuo krūtinės iki kojų pirštų galiukų po nelaimingo įvykio šioje vandens čiuožykloje. Vaimanalo rezervuarą prižiūri Žemės ūkių išteklių reguliavimo skyrius, priklausantis Maunavilio griovių sistemai. Įsibrovimas į šį rezervuarą yra antrojo laipsnio kriminalinis įsilaužimas, kuris laikomas gana rimtu nusikaltimu Havajuose. Tačiau žmonės į tai nekreipia dėmesio. Jie įsibrauna į teritoriją ir filmuoja linksmybes rezervuare.

Jei lankysitės Havajuose, žinokite, jog šiuo metu į rezervuarą nebe taip paprasta pakliūti. Pasak Žemės ūkio išteklių reguliavimo skyriaus, jau beveik baigti rezervuaro sulyginimo darbai, o neseniai iškritęs didžiulis lietaus kiekis prisidėjo prie to, kad Vaimanalo rezervuaras tapo visiškai užpildytas vandeniu. Tai reiškia, jog čia įsibrovus bus galima tik paplaukioti, o ne čiuožinėti.

/font>

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai (5)