Vyras bėgdamas pralenkė Londono metro traukinį (Video)  (0)

Jamesas Heptonstallas norėjo įrodyti, kad keliauti pėsčiomis galima taip pat greitai, kaip ir metro. Todėl jis nusprendė palenktyniauti su po žeme važiuojančiu traukiniu ir, rodos, savo tiesą jis įrodė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

J.Heptonstallas bėgo nuo vienos Londono metro stotelės iki kitos, o jo draugas tuo metu šį atstumą važiavo metro traukiniu. Vyrui pavyko atbėgti į stotelę laiku, likus dar kelioms sekundėms iki traukinio išvažiavimo į dar kitą stotelę.

Šios 80 sekundžių trukusios lenktynes buvo įamžintos kamera, o vaizdo įrašas įkeltas į svetainę „YouTube“. 30-metis J.Heptonstallas, dirbantis aplinkosaugos konsultantu, sakė, kad jį įkvėpė panašūs iššūkiai kituose Europos miestuose.

„Tai buvo bandomasis projektas. Mes matėme kelis žmones atliekančius tokius iššūkius Europoje, bet nematėme nieko tai darant Londone. Aš į darbą dažniausiai važiuoju Šiaurine metro linija ir tai nėra pati maloniausia patirtis, todėl, kai tik galiu, aš bėgu į darbą ristele ar važiuoju dviračiu“, - pasakojo J.Heptonstallas.

Vyras pasakoja, kad su sportiniu kostiumu ir kamera ant galvos skuosdamas iki kitos stotelės vyras susilaukė kreivų žvilgsnių.

„Kol aš bėgau, kažkas paklausio Noelio (draugo, likusio metro), ką aš darau. Visi sakė, kad nemano, jog man pavyks. Kiti laukė įsitempę. Bet tada aš įšokau į metro ir visi ėmė ploti“, - sakė lenktynes su traukiniu laimėjęs vyras.

Abu vaikinai yra treniruoti atletai. J. Heptonstallas yra regbio žaidėjas, o jo draugas Noellis yra treneris „Arsenalo“ futbolo klubo akademijoje.

J.Heptonstallas sake: „Jei vaizdo įrašas išpopuliarės, tuomet mes, galbūt, padarysime dar vieną“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Jorūnė Kazlauskaitė
(28)
(0)
(28)

Komentarai (0)