Nusibodo rutina? Romantišką naktį galite praleisti už grotų (Video)  (1)

JAV Ohajo valstijoje esančio Vermiljono miesto svečiai, nakvynės ieškantys keliauninkai arba tiesiog naujų potyrių ištroškę žmonės naktį čia gali praleisti kitaip nei įprasta – seno kalėjimo kameroje. Nakvynės su pusryčiais namai yra įrengti buvusioje Vermiljono kalinimo įstaigoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadangi miestas nedidelis, kalėjime anksčiau buvo vos keturios kameros. Bet jose svečiams dabar siūloma patirti, ką reiškia nakvoti už grotų. Neseniai duris atvėrę nakvynės namai jau priviliojo šimtus smalsuolių, kuriuos domina neįprasta patirtis. Skelbiama, kad tai vienintelis kalėjimas, kurį galima išsinuomoti. Savotiška apgyvendinimo įstaiga yra įsikūrusi 45 min. kelio nuo Klivlando ir kiekvieną naktį gali priimti smalsuolius trijose paprastose kamerose ir prašmatnesniame numeryje su dvigule lova. Kad galėtų praleisti naktį ten, kur anksčiau buvo laikomi kaliniai, svečiai šiandien sumoka po 255 eurus. Nakvynės namai yra įsikūrę istoriniame Vermiljono uosto rajone. 1910 metais iškilęs statinys iš pradžių buvo naudojamas kaip biblioteka. Tik vėliau ten buvo įkurtas kalėjimas, kuris veikė nuo 1955 iki 1998 metų. 2003-iaisiais pastatą įsigijo Marko Paradissis ir naudojosi juo kaip pašiūre įrankiams laikyti, nes turėjo inžinerijos įmonę. Bet kadangi šis verslas nesisekė, vyrui šovė nauja mintis.

 
„Tai buvo spontaniškas sumanymas. Žinojau tiktai tiek, kad ten galima miegoti“, – sakė nedideliu viešbučiu kalėjimą pavertęs įkūrėjas M.Paradissis.

Po rekonstrukcijos senasis registracijos kambarys tapo pagrindiniu miegamuoju su plačia lova. Kiekvieną kamerą naujasis savininkas įrengė skirtingai ir jaukiai, be to, nepamiršo ir erdvaus dušo, tačiau metalinės kalėjimo grotos liko kur buvusios. Pastato interjeras buvo įkvėptas ir atkurtas „mistinės senovės Europos sapnų pilies“ stiliumi.

M.Paradissis teigia, kad dažniausiai šiuose nakvynės namuose apsistoja įsimylėjėliai ir draugų grupės. Studentų grupelės čia rengia vakarėlius.

Pasak jo, tai ideali vieta praleisti romantišką vakarą, nes mieste yra įsikūręs ir vienu žaviausių JAV restoranų vadinamas „Chez François“.

Šie nakvynės namai yra pasiruošę sukurti tinkamą bei nepamirštamą atmosferą ir tiems, kurie nori pasipiršti savo išrinktajai, o kai kurie svečiai nusprendžia už grotų praleisti net savo vestuvių naktį.

Helovinas šiai įstaigai – taip pat svarbi naktis. Tiesa, savininkas tikina, kad pastate vaiduoklių nėra. Žinoma, M.Paradissis nepamiršo ir ypatingų pusryčių. Svečiai gauna kuponus pasistiprinti netoliese esančioje užkandinėje, kuri įrengta buvusiuose laidojimo namuose su krematoriumu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)